Gazete Vatan Logo

Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler

Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.

Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler

İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in yer aldığı dizinin çekildiği yer sorgulanıyor. Yapımcılığını Murat Can Oğuz'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu, senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay yazdığı “Arak” dizisi bu akşam başlıyor. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler

ARAK NEREDE ÇEKİLİYOR?

Arak dizisi İstanbul’da çekiliyor. Arak dizisinin ilk çekimleri Balat'ta gerçekleşti. İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Arak dizisinde renkli görüntüler oluştu.

ARAK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde İlker Kaleli ile Öykü Karayel'i buluşturan Arak dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi birbirinden değerli isimlerin yer alıyor.

ARAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak olan 'Arak', ekranlara geliyor. 

Haberin Devamı

ARAK DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Arak'ın ilk bölümünde; Haksızlığa uğrayanın yanında, haklarını onlardan alanların karşısında duran Kara, ailesi gibi gördüğü ekip arkadaşlarıyla yeni bir iş peşindeyken, Kara’nın yolu, ünlü ekonomi profesörü Rauf Çınar’ın kızı, gazeteci Zeynep Çınar’la kesişir.

Kara ve Zeynep, birbirlerini henüz tanımasalar bile tanıyor gibi hissedeceklerdir çünkü bambaşka hayatlar yaşayan bu iki kişinin yolları aslında geçmişte kesişmiştir. Zeynep, annesinin ölüm yıldönümünde babası Rauf ve kardeşi Rüzgar arasındaki tartışmaların ortasında kalır. Kara ise beklenmedik bir kayıpla yüzleşirken, ablası Yosun ve kardeşi Sedat ile seneler sonra bir araya gelir. Zeynep, o günü her sene yaptığı gibi eski evlerinde geçirirken, Kara, babaannesi Sema Sultan’ın söylediklerini, babasının haksız yere hapislere düşmesinin arkasındaki gerçeğe ulaşmaya çalışıyordur. İkisi de her şeyin başladığı ve bittiği yerde, yüreklerini yakan yarayla baş başadır… Bu yara onları bir araya mı getirecek, yoksa birbirlerinden uzaklaştıracak mıdır?

Haberin Devamı