Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman?
Arak dizisinin ismi neden değişti? Arka yeni bölüm ne zaman? Show TV’nin iddialı dizisi ''Arak” isim değişikliğine gitti. Dizinin adının neden değiştirildiği merak edildi. Peki, ''Arak dizisinin adı neden değişti, yeni bölüm ne zaman başlayacak?
28.12.2023 Televizyon
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler
Arak dizisi nerede çekiliyor? İstanbul’un hangi semtlerinde çekildi? Arak dizisinin çekildiği semt ve ilçeler Yeni dizi Arak bu akşam seyirciyle buluşuyor. Dizi babasının intikamını almak isteyen Kara (İlker Kaleli) ile çok farklı bir hayattan gelen Zeynep’in (Öykü Karayel) kesişen yolları ve sonrasında birlikte verdikleri mücadeleyi çarpıcı bir anlatımla izleyiciye aktaracak. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Arak dizisinin çekim yeri ise merak konusu oldu. Peki, Arak dizisi nerede çekiliyor, hangi ilde? sorularının yanıtı.
21.12.2023 Televizyon
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir?
Arak ne demek? Arak dizisi sonrası merak ediliyor, Arak kelimesinin anlamı nedir, ne anlama gelir? Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Arak dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizi ile birlikte Arak ne demek, ne anlama geliyor? Sorusun da yanıtı merak konusu oldu. İşte arak kelimesinin anlamı…
21.12.2023 Televizyon