Gazete Vatan Logo
Magazin Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var

Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var

Tarkan’ın 9 Eylül’de vereceği konser için, prodüksiyon ekibi tarafından kurulan platform çöktü. Yıkılan platformun altında kalan vatandaşların olduğu iddia edildi. Olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralanan 1 kişi Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü: Platformun altında kalanlar var

İzmir’de 9 Eylül Yunan işgalinden kurtuluşun 100. Yılı kutlamaları nedeniyle hazırlanan Tarkan konseri öncesi korkutan bir olay yaşandı.

Alsancak’ta Kordon boyuna kurulan dev sahnede çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ve yardım ekibi gönderildi.

Yıkılan platformun altında kalan vatandaşların olduğu iddia edildi. Olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralanan 1 kişi Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan olayda 1 kişi yaralanırken, dev platformun kaldırılması için alana getirilen 3 vinç ile müdahale başlatıldı. Çöken platformun tekrar eski haline getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

BAŞKAN SOYER'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Soyer yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız."