Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da sıfır Porsche’u kazanan isim belli oldu

Survivor'da sıfır Porsche’u kazanan isim belli oldu

Survivor 2017'de Acun'un "Türk televizyonlarında bir ilk olacak" dediği araba ödülünün sahibi Survivor Berna oldu. Genç yarışmacı Berna Keklikler yaşadığı mutluluğun etkisiyle arabanın kaputuna sarıldı. İşte Survivor'da yaşanan o anlar...

Survivor'da sıfır Porsche’u kazanan isim belli oldu

Survivor 2017'de, Acun Ilıcalı'nın "Türk televizyonlarında bir ilk olacak" dediği araba ödülü için yarışmacılar ter döktü.

YARIŞMACILARIN AĞZI KULAKLARINA VARDI

Ödül olarak vereceği son model Porsche marka SUV otomobili yarışmacılara tanıtan Acun, "Türk televizyonlarında bir ilk olacak. Her sene araba verdik. Bu sene araba değil, başka bir şey" demişti. Ödülü gören yarışmacıların ise ağzı neredeyse kulaklarına vardı.

ARABANIN KAPUTUNA SARILDI

Ödül oyununu kazanan Berna, sonrasında yaşadığı mutluluğu arabanın kaputuna sarılarak gösterdi.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

27 yaşında olan Berna Keklikler Almanya’da doğmuştur ve İstanbul’da kardeşi ile birlikte yaşamını sürdürmektedir. Ekonomi eğitimi alan Berna, Almanya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılarak Miss Turkuaz Germany’i kazanmıştır. Fitness, yüzme ve crunch ile ilgilenen Berna Keklikler, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile de uğraşıyor.

2016 yılının Eylül ayında TV 8’de başlayan Göz6 programına katılan Berna, Göz6 evinden finale çıkarak, kızlar takımının şampiyonu olarak Survivor 2017’ye kazanma hakkı elde etti.

Haberin Devamı

Sinemaya da düşkün olan belirten Berna Keklikler, başta bale olmak üzere yüzme, buz pateni, voleybol olmak üzere pek çok spor ile ilgilendiğini ifade ederek haftanın her günü mutlaka spor yaptığını belirtmiştir.

Almanya’da düzenlenmiş olan Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanan Berna Keklikler, güzelliği ile dikkatleri çekerken aynı zamanda da Göz 6 programında kızlar arasında şampiyonluğunu ilan ederek başka bir başarı örneği sergilemiştir. Survivor’a katılma sebebi olarak maceracı ve savaşçı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkünlüğünü dile getirmiş ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını açıklamıştır.

Survivor 2017 yarışmasının tanıtım bölümünde ‘’Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!’’ diyerek iddialı olduğunu göstermiştir. Berna Keklikler diğer yarışmacılar tarafından da ciddi bir rakip olarak görülmektedir.