Berna Keklikler

Berna Keklikler

Son dakika berna keklikler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berna keklikler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berna keklikler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna Keklikler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna keklikler gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 berna keklikler haberi bulunmuştur. Tüm berna keklikler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berna Keklikler'in bikinili pozu sosyal medyayı ikiye böldü!
Berna Keklikler'in bikinili pozu sosyal medyayı ikiye böldü! Survivor yarışmasıyla tanınan Berna Keklikler yarışmadan sonra bambaşka biri oldu. Survivor 2017 yarışmasıyla adını duyuran Berna Keklikler, bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.
2.03.2023 Magazin
Berna Keklikler beyaz mini elbisesiyle büyüledi!
Berna Keklikler beyaz mini elbisesiyle büyüledi! Survivor'a katılarak geniş kitlelerce tanınan Berna Keklikler, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor'ın sivri dilli yarışmacısı, bu defa beyaz mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Survivor'da olay olan Berna Keklikler'den nefes kesen bikinili pozlar!
Survivor'da olay olan Berna Keklikler'den nefes kesen bikinili pozlar! Survivor yarışmasındaki olay hareketleriyle çok konuşulan oyuncu ve model Berna Keklikler, turuncu bikinisiyle verdiği poz ile takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu.
12.07.2022 Magazin
Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle ortalığı kasıp kavurdu!
Survivor Berna Keklikler kırmızı mini elbisesiyle ortalığı kasıp kavurdu! TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor yarışma programı ile adını geniş kitlelere duyuran Berna Keklikler, son zamanlarda popüler isimlerden biri oldu. Survivor yarışmasıyla ünlenen Keklikler, sosyal medya hesabından paylaştığı kırmızı mini elbisesiyle ortalığı salladı.
23.06.2022 Magazin
Survivor Berna Keklikler sosyal medyayı sallıyor!
Survivor Berna Keklikler sosyal medyayı sallıyor! Survivor 2022 All Star'da yarışan ve yarışmanın ortalarında elenen Berna Keklikler, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Keklikler, geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın yayınladığı Survivor kamera arkası görüntüleriyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü isim paylaşımıyla olay oldu.
18.05.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Survivor Berna Keklikler'in kardeşi görenleri büyüledi! Meğer tescilli güzelmiş...
Survivor Berna Keklikler'in kardeşi görenleri büyüledi! Meğer tescilli güzelmiş... Survivor All Star 2022 sezonunda Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler'in kardeşi Berrin Keklikler güzelliğiyle, sosyal medyayı salladı.
20.01.2022 Magazin
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Survivor Berna Keklikler'e büyük şok!
Survivor Berna Keklikler'e büyük şok! Katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla adından söz ettiren oyuncu ve model Berna Keklikler, Şişli'de taksi beklediği sırada cüzdanının çalındığını fark ederek şikayetçi oldu.
8.06.2021 Magazin
Güzellik kraliçesi Berna Keklikler'e gizli numaradan tehdit!
Güzellik kraliçesi Berna Keklikler'e gizli numaradan tehdit! Miss Turkuaz Germany’de güzellik kraliçesi seçilen ve Survivor'da yarışan Berna Keklikler, İstanbul Adliyesi’ne gidip kendisini ölümle tehdit eden kişiyi ihbar etti.
6.04.2019 Magazin
Acun bombayı patlattı! Survivor tarihinde bir ilk olacak!
Acun bombayı patlattı! Survivor tarihinde bir ilk olacak! Acun Ilıcalı'dan yarışmacılara büyük bir sürpriz açıklaması geldi.
1.05.2018 Magazin
Canlı yayında büyük yüzleşme!
Canlı yayında büyük yüzleşme! Survivor 2017'ye damga vuran Sabriye Şengül Yaşamdan Hikayeler programına konuk oldu. Sabriye'ye canlı yayında Adem Kılıççı ve Berna Keklikler sürprizi...
29.06.2017 Magazin
İlhan Mansız arabayı Berna'ya verecekti...
İlhan Mansız arabayı Berna'ya verecekti... Survivor'da İlhan Mansız'ın 'Porsche' marka araba için yarıştığı Berna'ya 'Kazanırsam diğer araba ödülümü sana veririm.' dediği ortaya çıktı. İşte İlhan Mansız ile Berna arasında geçtiği iddia edilen diyalog...
22.06.2017 Magazin
Berna Keklikler: Bu kızın Survivor'da ne işi var?
Berna Keklikler: Bu kızın Survivor'da ne işi var? Gönüllüler takımının iddialı isimlerinden Berna Keklikler, 22 hafta geçirdiği 'Survivor 2017'de neler yaşadığını anlattı.
20.06.2017 Magazin
Sabriye'nin elenmesinde 'Berna'nın parmağı var!
Sabriye'nin elenmesinde 'Berna'nın parmağı var! Milli kickboksçı Sabriye Şengül de finale doğru son düzlükte Survivor'dan elendi. Ünlü isim Sabriye'nin elenmesini Berna'ya bağlad. İşte o yazı...
19.06.2017 Magazin
Survivor'da kim elendi? Survivor ne zaman final yapacak?
Survivor'da kim elendi? Survivor ne zaman final yapacak? Survivor'da finale az bir zaman kala heyecan dorukta... Survivor Elif'in adaya veda etmesinin ardından yarışma bireysel hale döndü. Peki dün akşam Survivor'dan elenerek hayallerine veda eden kişi kim oldu? İşte yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Kimse beklemiyordu! Berna, Sabriye'ye sarıldı ve...
Kimse beklemiyordu! Berna, Sabriye'ye sarıldı ve... Survivor 2017'ye veda eden isim Berna Keklikler oldu. Berna'nın Sabriye ile vedalaşması konseye damga vurdu.
16.06.2017 Magazin
Survivor'da şok ayrılık! O isim elendi...
Survivor'da şok ayrılık! O isim elendi... Survivor 2017'de dün akşam eleme konseyi vardı. Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler sürpriz bir şekilde Survivor'a veda etti. İşte Survivor 2017'de yaşanan şok ayrılığın detayları...
16.06.2017 Magazin
Berna doğru cevap dışındaki tüm şıkları saydı!
Berna doğru cevap dışındaki tüm şıkları saydı! 'Survivor 2017'de kendisine yöneltilen "Sizi en çok hangisi mutlu eder?" sorusuna, Berna Keklikler'den üst üste yanlış cevaplar geldi.
14.06.2017 Magazin
Survivor Adem resmen yıkıldı: Yaktın beni...
Survivor Adem resmen yıkıldı: Yaktın beni... 'Survivor 2017'de Ünlüler takımı adına mücadele eden Adem Kılıççı, annesinin verdiği yanıtı doğru tahmin edemeyince bu tepkiyi verdi. İşte Adem Kılıççı'nın o sözleri...
14.06.2017 Magazin
Survivor'da sıfır Porsche’u kazanan isim belli oldu
Survivor'da sıfır Porsche’u kazanan isim belli oldu Survivor 2017'de Acun'un "Türk televizyonlarında bir ilk olacak" dediği araba ödülünün sahibi Survivor Berna oldu. Genç yarışmacı Berna Keklikler yaşadığı mutluluğun etkisiyle arabanın kaputuna sarıldı. İşte Survivor'da yaşanan o anlar...
14.06.2017 Magazin
Survivor'ın en kötü yarışmacısı finale koşuyor!
Survivor'ın en kötü yarışmacısı finale koşuyor! Survivor 2017'de herkesin elenir gözüyle baktığı Gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler, finale koşuyor. Survivor Berna bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu...
12.06.2017 Magazin
Sabriye'ye şok suçlama: Konseye çıkınca ağlıyor
Sabriye'ye şok suçlama: Konseye çıkınca ağlıyor 'Survivor 2017'de mücadele eden Sabriye Şengül ve Berna Keklikler'in, takım arkadaşlarına oranla performanslarının düşük olmasına rağmen yarışmada kalmaları şaşkınlık yarattı.
6.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berna Keklikler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna keklikler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.