Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor’da gerilim yüksek! Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm ile ilgili inanılmaz detaylar…

Survivor’da gerilim yüksek! Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm ile ilgili inanılmaz detaylar…

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek Survivor’ın yeni bölümünde gerilim yüksek. Eleme konseyinde bu akşam 11 yıllık Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. Peki, Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm fragmanında yaşanan inanılmaz detaylar…

Survivor’da gerilim yüksek! Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? İşte Survivor yeni bölüm ile ilgili inanılmaz detaylar…

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam 39. Yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Son ödül oyununu Survivor Gönüllüler takımı kazandı. Günüllüler takımı Dominik’te kurulan muhteşem ziyaret sofrasında karınlarını doyurdular. Uzun süre açlıkla mücadele eden takım bu akşam oynanacak iletişim oyununa hazır.

Bu akşam ekranlara gelecek Survivor 2020 39. Yeni bölümünde iletişim oyununda kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Her iki takım da sevdiklerinden haber alabilmek ve konuşabilmek için mücadele verecek. Survivor’dan kimin eleneceği ise merak konusu. Survivor fragmanında Acun Ilıcalı’nın 11 yıllık Survivor tarihinde yaşanan bir ilk diye bahsettiği durumun ne olduğu ise büyük merak konusu.

Survivor Panorama programında bu akşam yayınlanacak yeni bölümün ipuçları konuşuldu. Survivor Panorama programının sunucusu Hakan Hatipoğlu Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünü değerlendirdi. Geçtiğimiz gün Ünlüler takımının her iki dokunulmazlık oyununu da kaybetmesiyle birlikte Ünlüler takımı yarışmacıları ada konseyinde Perviz ile Ezgi’yi eleme adayı olarak göstermişlerdi. Ada konseyi ile ilgili fragmanda yayınlanan kısım büyük merak uyandırıyor. Acaba, Survivor’a kim veda edecek? Survivor’da neler yaşanacak? Survivor’da yaşanan ilk ne? Survivor adasına kim veda edecek? Perviz ve Ezgi en yüksek puanı alırsa neler olacak? Bu soruların cevapları Survivor’ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

SURVIVOR’DA SON ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında nefes kesen ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Takımlar, ödül oyununda Survivor hentbolu oynayarak şiş kebap ödülünü kazanmaya çalıştı. Sahaya Berkan, Ezgi, Elif’ten eksik çıkan Ünlüler, Gönüllüler karşısında çok güç sarf ettiler fakat oyunu 3-0 kazanan takım Gönüllüler oldu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekrana gelen Survivor 2020'de bu hafta dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler, 2. dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Dokunulmazlığı kazanan takımı belirlemek için final oyunu oynandı. 3. dokunulmazlık oyunundan galip çıkan Gönüllüler takımı, dokunulmazlığı kazandı. Kaybeden Ünlüler takımı ise bu hafta bir arkadaşlarına veda etmek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

5 Nisan 2020 Pazar akşamı, Survivor'da haftanın ilk ada konseyi toplandı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı, 5. haftanın performans sıralamasını da açıkladı. Buna göre kadınlarda Ünlülerden Aşkım ile Gönüllülerden Evrim birinci olurken erkeklerde ilk sırayı Ünlülerden Berkan ile Gönüllülerden Barış aldı.

ADA KONSEYİNDE NELER YAŞANDI?

Survivor 2020 yeni bölümde ada konseyinde inanılmaz gelişmeler yaşandı. 5 Nisan 2020 tarihli Survivor Ünlüler Gönüllüler 37. bölümde haftanın ilk ada konseyi toplandı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından birçok önemli açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalardan en önemlisi birleşme partisi tarihi ve birleşme partisi detayları oldu. Sonrasında 7. haftanın performans birincileri açıklandı. En son olarak dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı tarafından yapılan eleme adayı seçimi ekrana geldi.

Haberin Devamı

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor ada konseyinde son olarak dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımının oylaması yer aldı. Ünlüler takımı yarışmacıları, eleme potasına girmesini istediği ismi yazdılar. Yazılan isimler Ersin, Parviz, Ezgi oldu. Ersin'in adı bir kere yazılırken Parviz ile Ezgi'nin adı dörder kere yazılmıştı. İlk defa yaşanılan bu durumda Parviz ve Ezgi haftanın ilk eleme adayları oldu. Bu adayların yanına Salı günü iki eleme adayı daha eklenecek. Dört eleme adayı arasından en az SMS oyu alan kişi adaya veda edecek.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2020'de yarışmacılar ve izleyiciler tarafından merakla beklenen birleşme partisi tarihi belli oldu. Gelecek hafta yapılacak birleşme partisi ile birlikte Ünlüler ve gönüllüler, takım halinde yarışırken şimdi bireysel olarak sınav verecek.

BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı, Survivor ada konseyinde birleşme partisinde neler olacağını açıkladı. İlk olarak açık artırma oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan oyunu duyan yarışmacılar, Acun Ilıcalı'dan açık artırmada olmasını istediği yiyecekleri dile getirdi. Sonrasında "Kilo tahmini" oyunu oynanacak. Bu oyunda yarışmacıların, Survivor başında ve şimdiki halleri ekrana gelecek. Birleşme partisinde Anlat Bakalım ile birlikte futbol oyunu da oynanacak. Ve yarışmacılar, bu sefer performanslarını "Şarkı yarışması"nda gösterecekler.

Haberin Devamı