Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor 2016 yeni bölümde büyük itiraf! - izle

Survivor 2016 yeni bölümde büyük itiraf! - izle

Ekranların en sevilen yarışmalarından olan Survivor 2016'da heyecan bitmek bilmiyor. Acun Ilıcalı'nın yönetmenliğinde yarışan Survivor yarışmacıları arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Yayınlanan yeni bölümde bombaları Nagihan Karadere patlattı. İşte Survivor 2016 yeni bölüm özeti haberimizde.

Survivor 2016 yeni bölümde büyük itiraf! - izle

Dünyanın en zorlu yarışması "Survivor 2016" yeni yarışmacılarla, yeni oyunlarla ve yeni ödüllerle TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

“Survivor 2016”; renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

HESAPLAR DEĞİŞTİ

Survivor adasında kişisel dokunulmazlık oyunu sırasında Nagihan Karadere fısıltıyla Ezgi ve Atakan'a bir isim söyledi. Nagihan'ın fısıldadığı isim 'kişisel dokunulmazlığı aldığı taktirde yazacağı' isimdi. Bu isim de Yunus Günçe'ydi.Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplanınca hesaplar değişti. Nagihan Karadere'nin adını vermeyi düşündüğü ismi yani Yunus Günçe'yi Atakan ve grubu yazdı. Nagihan Karadere de İbrahim Yattara adını eleme için söyledi.

NAGİHAN KARADERE İTİRAF ETTİ

Peki Nagihan neden isim değiştirdi Yattara adını niye verdi? Herkesi şaşırtan ada konseyinin perde arkası ortaya çıktı. Meğer Nagihan'dan Yattara adını vermesini Atakan istemiş. Bunun sebebi de son elemede Yattara ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi çıktığı için elenmeyeceği düşüncesi.

Haberin Devamı

"NEDEN KENDİ ADINI SÖYLETMEDİ"

Ancak Atakan bu planını Yattara ve arkadaşları ile paylaşmadan uygulatınca kriz çıktı. Olayın perde arkasını Nagihan'dan öğrenen Yattara tepki koydu ve 'En çok o birinci oluyor o zaman neden kendi adını söyletmedi' dedi. Mehmet de ona katıldı ve Atakan ile ipleri kopardığını ilan etti.

Ödül oyunu öncesinde Semih ve takım arkadaşları arasındaki tartışmada Acun Ilıcalı devreye girdi ve ortamı sakinleştirdi.

Survivor Ünlüler Adası’nda yarışan isimler; Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, ve

Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışan isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.