Gazete Vatan Logo
Magazin Somer ve Türkan'ın aşkı alevlendi!

Somer ve Türkan'ın aşkı alevlendi!

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş,dün akşam yeni bölümüyle izleyici ile buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Somer evi terk edince, Türkan peşine düşmüştü. Somer ile barışmayı başaran Türkan'ın daha zorlu bir sınav bekliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Somer ve Türkan'ın aşkı alevlendi!

Özer'in ihanetini gün yüzüne çıkaran Rüçhan, Özer'in elinden bütün gücünü alıyor.

SOMER, TÜRKAN'A KARŞI KOYAMIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Evi terk eden Somer'in nerede olduğunu Özer'den öğrenen Türkan, yılbaşı akşamı çok sevdiği Somer'in yanına gitti. Somer başta Türkan'ı görüp sinirlense de daha sonra vicdanına yeni düşüp üşümesin diye kapıyı açtı.

RÜÇHAN, NESRİN'İN AĞZINI ARIYOR

Nesrin'in evinde verilen yılbaşı partisine ansızın katılan Rüçhan, sofrada Sevilay ve Mustafa2yı görünce şok oldu. Tepkisini belli etmemek için kendini sıkan Rüçhan, müsait bir an kolladı ve Nesrin'e Sevilay'ı kimin çağırdığını sordu. Nesrin ise Rüçhan'ın tedirginliğini anladı ve Sevilay'dan şüphelenmeye başladı.

Yeni yıla girmeye saniyeler kala herkesi salona toplayan Nesrin, hepsi birlikte keyifli anlar yaşadılar.

MİNE YOLDA KALDI

Rüçhan'ın yardımcısı Ayla'dan Somer'in evi terk ettiğini öğrenen Mine, Somer'in dağ evinde olacağını düşünerek yola koyuldu. Yolun bozuk olması nedeniyle araç yolda kalınca Mine, Somer'i aradı. Somer ise Türkan'ın yanında telefonu duymadı.

Haberin Devamı

SOMER VE TÜRKAN'IN AŞKI ALEVLENDİ

Kendini bir şekilde Somer'e affettirmeyi başaran Türkan, birbirlerini anlamaya başladığı anda kavga bitti ve yerini sevgi aldı. Sabah sarmaş dolaş uyanan Türkan ve Somer, sabah kahvaltısında ise keyifli anlar yaşadılar.

Kahvaltıdan sonra odun kırmak için bahçede vakit geçirirlerken araba sesi duydular. Arabadan Mine'nin indiğini görünce Türkan ve Somer'de çok şaşırdı. Mine'nin eskiden bu eve Somer ile birlikte geldiğini öğrenen Türkan çok sinirlendi. Kiraz'ın üşümemesi için eve davet ettiler. Mine yine her zaman ki arsızlığını yapıp Kiraz ile birlikte duş almak istedi. Somer yıkanmaları için izin verince Kiraz'ı yıkaması için Somer'den yardım istedi.

NESRİN, RÜÇHAN'IN DERT ORTAĞI OLDU

Özer ve Sevilay arasında yaşananlardan şüphelenen Nesrin, Dönüş'ün ağzını aramaya çalıştı. Sevilay hakkında şüphelerinin doğru çıktığını anlayan Nesrin, Rüçhan'ın yanına gidip dertleşmeye başladı.

DÖNÜŞ DONÖR OLDU

Haberin Devamı

Yılbaşı akşamı Fatih kızıyla konuştuktan son gözyaşlarına hakim olamayınca Dönüş yanına gitti. Kızı için donör olabileceğini söyleyince Fatih çok sevindi. Dönüş'ün tek şartı ailesinin haberi olmamasıydı.

RÜÇHAN İHANETİ GÖRDÜ

İş bahanesiyle Rüçhan, Sevilay ve Özer'i yan yana getirdi. 3'ü birlikte iş konuşmaya başladılar. Ayla'yı acil araması için tembihleyen Rüçhan, telefon gelince apar topar kalktı. Özer ve Sevilay'ı uzaktan izleyen Rüçhan, bir süre sonra el ele tutuştuklarını görünce şoke oldu.

Eve gelen Rüçhan, torunu Kiraz'ı sevdikten sonra Özer'i odaya çağırdı. İhaneti fotoğraflarla kanıtlayan Rüçhan, Özer ile yüzleşmeye başladı.

SERDAR VE FATİH YUMRUK YUMRUĞA

Fatih'in kızı için Dönüş'ün donör olacağını öğrenen Serdar soluğu Fatih'in yanında aldı. Dönüş'e bunu nasıl yapabildiğini sormaya çalışan Serdar, bir anda Fatih ile kavgaya tutuştu. Serdar, Fatih'e Dönüş'ün babası olduğunu söyledi an da Dönüş dükkana girdi.

SOMER, MUSTAFA'NIN TÜRKAN'DAN HOŞLANDIĞINI ÖĞRENDİ

Özer ile konuşması için Korman evine gelen Mustafa, kapıda beklerken yanına Türkan gitti. Derya ile arkadaşlığından rahatsız olan Türkan, Mustafa ile biraz konuşmak istedi. Konuşmak için bahçeye giden Türkan, yaşanan bütün tesadüflerden rahatsız olduğunu söyledi. İlk tanışmalarında kendisiyle çay içmek istediğini hatırlatan Türkan, Mustafa'nın o an ondan hoşlandığı cevabını aldı. Bu konuşmalara ise Somer şahit oldu.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 33. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.