Gazete Vatan Logo
Magazin Somer,Türkan'ı ikna edemedi! Üç Kız Kardeş 30. bölümde neler oldu?

Somer,Türkan'ı ikna edemedi! Üç Kız Kardeş 30. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş yine izleyiciyi ekrana kilitledi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine Türkan'ı akıl hastanesine tıkmakla tehdit ederken kendisi hapse girmişti. İşte Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar...

Somer,Türkan'ı ikna edemedi! Üç Kız Kardeş 30. bölümde neler oldu?

Mine hapisten kurtulmak için yine Somer'i kandırdı. Türkan ise haklı çıktı.

TÜRKAN RÜÇHAN İLE BURUN BURUNA

Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Somer Kiraz'ı kaybetmemek için Mine'nin tehditlerine boyun eğdi. Somer ise kızı için Türkan ile karşı karşıya gelmeyi göze aldı. Sinirlerine hakim olamayan Türkan'ın karşısına Rüçhan çıktı. Somer'e destek olamayacaksa köstek de olmaması gerektiğini söyledi.

NESRİN KIZLARI ALIP EVİ TERK ETTİ

Sadık ile arası daha da açılan Nesrin yaşadığı duygusal boşluğa daha fazla katlanamadı ve bavulunu toplayıp Dönüş ve Derya ile birlikte İzmir'e gitmek için yola çıktı. Nesrin ile konuşmaya gelen Sadık evden gittiklerini görünce gözyaşlarına hakim olamadı.

Dönüş, Derya ve Nesrin İzmir otobüsüne bindiklerinde Serdar ile karşılaştı. Kızlar yol boyunca Serdar ile hiç konuşmadı. Otobüsten indiklerinde ise Serdar Nesrin ve kızları zorla kendi evinde kalmaları için ikna etti. Ebru'nun kim olduğunu annesinin ağzından duyan Dönüş, Serdar'a yaptığı haksızlık için utandı.

Haberin Devamı

Nesrin kızlar ile birlikte Serdar'ın evine gitti. Serdar bir fırsat bulup Dönüş ile mutfakta konuşma fırsatı yakaladı. Dönüş'ten özür bekleyen Serdar, özür yerine Dönüş'ün nazı ile karşılaştı.

Aralarındaki yanlış anlaşılmayı daha fazla uzatmayan Serdar ve Dönüş ilk öpücükleriyle birbirlerine daha da sıkı bağlandılar.

SOMER TÜRKAN'I İKNA EDEMEDİ

Mine'nin yanından çıkan Somer şikayetini geri çektiğini Türkan'dan sakladı. Mine'nin şikayetini geri çekmek için Türkan ile tatlı tatlı konuşmaya çalışan Somer ne söylediyse başarılı olamadı. Mine'nin cezasını çekmeden serbest kalacağı fikri Türkan'ı çileden çıkardı.

Babasının yanına giden Türkan'ı dönüşte Somer aldı. Yolda yine Mine konusu yüzünden tartışan Türkan ve Somer tartışmanın dozunu kaçırdı. Türkan arabadan inince Somer ise bastı gitti. Sokağın sonunda Türkan'ı bekleyen Somer ne söylediyse Türkan'ı arabaya binmeye ikna edemedi. İnatçı Türkan ise bütün yolu ayaklarına kara sular inerek yürüdü.

Eve geldiklerinde ise tekrar konuşmaya çalışan Somer ve Türkan yine başarılı olamadı.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde tahliye olan Mine soluğu Korman'lar da aldı. Mine'nin sesini duyan Türkan daha da öfkelendi. Somer Mine'yi evden kovunca Türkan'ın yanına gitti. Türkan ise bütün öfkesini sözleriyle kustu.

Yaşadıklarını sindiremeyen Türkan bavulunu hazırlamaya başladı. Odaya gelen Somer Türkan'ın gitmesine engel oldu ve Türkan'ı odaya kilitledi.

Somer'i kıskanmanın dozunu kaçıran Türkan'a Rüçhan nasihat verdi. Ortak kaderi paylaştığını gören Rüçhan bunu dillendirmese de Türkan'ı tatlı tatlı uyarıp, böyle davranmaya devam ederse Somer'i evden kaçıracağını söyledi.

ÖZER SEVİLAY'I KOVDU

Rüçhan ile Sevilay'ın tanıştığını öğrenen Özer daha fazla sessiz kalamadı ve Sevilay'ın kapısına dayandı. Rüçhan'a hiçbir şey söyleyemeyen Özer bütün hırsını Sevilay'dan aldı. İzmir'den ev alıp her istediklerini karşılayacağını söyleyen Özer yine Mustafa ve Sevilay'ın yüreğinde büyük yaralar açmayı başardı.

NESRİN VİCDANININ SESİNİ DİNLEDİ

Dönüş ve Derya annesi ve babasını barıştırmak için türlü türlü oyunlar oynadı. Kızların oynadıkları oyun başarılı oldu ve Nesrin vicdanının sesini dinledi. Sadık'ın hasta olduğunu duyan Nesrin Ayvalık'a dönmek için yola koyuldu.

Haberin Devamı

O sırada Sadık'ta Nesrin'i görmek için İzmir'e gitti. Kızların oynadığı oyun ise ortaya çıktı. Yan yana gelen Sadık ve Nesrin birbirlerinin hasta olmadığını görünce tekrar kapıştılar.

ÖZER RÜÇHAN'IN GÖZÜ ÖNÜNDE SEVİLAY'IN ELİNİ TUTTU

Sevilay'ın canını acıtmak için Özer'e ve kendisine kıyafet diktiren Rüçhan ilk provaya gitti. Sevilay ilk önce Rüçhan'ın ölçüsünü aldı, daha sonra Özer'in ölçüsünü alan Sevilay tam kol boyunu ölçerken Özer ile el ele geldiler. Rüçhan'ın gözünden kaçmayan o an Rüçhan'ın acı çekmesine neden oldu.

SOMER VELAYETİ KAYBETTİ

Somer Mine'yi hapisten çıkarmak için Kiraz'ın velayeti konusunda anlaşma yaptı. Söz veren Mine velayet davasında sözünü tutmadı ve Kiraz'ın velayetini aldı. Haklı çıkan Türkan Somer'i sakinleştirmeye çalıştı. Somer ise Kiraz'ı Mine'ye vermemek için kaçırdı.

Haberin Devamı

Türkan, Somer'in Kiraz'ı halası Nezahet'in yanına götürdüğünü öğrenince hemen gidip Kiraz'ı aldı. Mine'ye Kiraz'ı teslim eden Türkan, Somer'in arkasından iş çevirdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 30 BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.