Gazete Vatan Logo
Magazin Somer, soluğu Mine'nin yanında aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?

Somer, soluğu Mine'nin yanında aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 21 Şubat Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yen bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Somer, soluğu Mine'nin yanında aldı! Üç Kız Kardeş'te neler oldu?

Özer'in yaşadıkları iki kardeşi bir araya getirdi. Türkan'ın yaptıklarını affedemeyen Somer ise soluğu Mine'nin kollarında aldı.

ÖZER HASTANEYE KALDIRILDI!

Türkan'ın annesine bağırdığını gören Somer, sinirle odaya çıktı ve Türkan ile konuşmaya başladı. Somer ile arasını düzeltmek isteyen Türkan, tam bebek müjdesini verecekken Somer'den boşanmak istediğini duydu. Somer'in vazgeçişine sinirlenen Türkan, bütün öfkesini ve kırgınlığını Somer'in yüzüne vurduğu sırada Ayla'nın yardım çığlıklarıyla irkildi.

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Özer'i kanlar içinde yerde gören Ayla, Somer ve Rüçhan'dan yardım istedi. Somer ve Rüçhan gördükleri karşısında şok oldu. Ambulansın geldiği sırada polisler de gelince Somer'i sorguya almak istedi. Somer ise polislere Mustafa'dan şüphelendiğini söyledi.

MUSTAFA GÖZALTINDA

Derya ile görüşmeye giden Mustafa, yemek almaya gittiği sırada Derya'yı Sevilay aradı. Mustafa'ya belli etmemesini söyleyen Sevilay, Mustafa'yı bu gece Ayvalık'a yollamamasını istedi.

Haberin Devamı

Ne olduğunu anlamayan Derya, Mustafa ile sahilde muhabbet ederken gelen polisleri görünce kaçmak istedi. Mustafa ise her şeyden habersiz ne olduğunu anlamaya çalıştı. Polisler ise Mustafa'yı apar topar gözaltına aldı.

RÜÇHAN'DAN İTİRAF

Yoğun bakıma alınan Özer'in yanına giren Rüçhan, Özer ile konuşmaya başladı. Özer'den af dileyen Rüçhan "Affet beni, sana dokunacaklarını bilemedim. Yıllarca seni koruduğum gibi korumaya çalıştım. Böyle olacağını bilemedim" dedi. Özer'in evini seven Rüçhan, onu ne kadar çok sevdiğini anlattı.

SADIK GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Özer'in yoğun bakıma alındığını Türkan, annesine ve babasına haber verdi. Bir koşu hastaneye gelen Sadık, Rüçhan ve ailesine destek oldu. Bir süre sonra eve gitmek için kalkan Sadık ve Nesrin, Türkan ve Somer'in arasındaki gerginliği anladı. Sadık, Nesrin'e olup biteni sordu ve yalan söylememesini istedi.

Nesrin gerçekleri anlatacağı sırada hastaneye Derya ve Mustafa'nın girdiğini görünce başından aşağı kaynar sular döküldü. Derya ise babası Mustafa'yı görmeden yanından uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

DERYA, SADIK'TAN TOKAT YEDİ

Derya'yı zorla hastaneden eve getiren Nesrin, odaya çıkartıp konuşmaya başladı. Öfkesinden gözü dönen Derya, annesine Mustafa ile sözlendiğini söylediği sırada Sadık konuşmalara kulak misafiri oldu. Duyduklarını sindiremeyen Sadık, Derya'ya tokat attı ve telefonunu elinden alıp eğitim hayatını bitireceğini söyledi.

MUSTAFA VE SOMER YÜZLEŞİYOR

Serbest bırakılan Mustafa, Özer'i görmeye gidince Somer çılgına döndü. Mustafa'nın gırtlağını sıkan Somer, Mustafa'nın yapmadığını öğrenince gerçekleri konuşup birbirlerine teselli oldular.

SOMER, TÜRKAN'I BIRAKIP MİNE İLE GİDİYOR

Doktor kimsenin beklememesini söyleyince Somer eve gitmek istemedi. Türkan, Somer'e yorulduğunu ve evde biraz dinlenmesi gerektiğini söyledi. Türkan'ı duymazdan gelen Somer, Mine'nin "Hadi gel seni Kiraz'a götüreyim. Hem kızında seni çok özledi" demesine Tamam dedi. Yok sayılan Türkan gururuna yediremedi. Mine ve Somer'in önden önden arabaya gittiğini görünce hastanede kaldı. Somer, Türkan'ı arayıp nerede olduğunu sorunca, Türkan tepki gösterdi ve gelmeyeceğini söyledi. Somer'de Türkan'ın nazını çekemeyeceğini söyleyip Mine'ye eve geçti.

Haberin Devamı

SOMER'DEN BÜYÜK İHANET!

Akşam camdan Somer'in geldiğini gören Türkan, odasında bekledi. Somer yukarı çıkmayınca Türkan'da Ayla'yı çağırdı. Somer'in eve gelmediğini, arabayı bırakıp çıktığını söyleyince Türkan, Ayla'dan Mine'nin ev adresini istedi.

Mine'nin evine giden Türkan, Somer'in nerede olduğunu sordu. Duştan çıkmış bir şekilde kapıyı açan Mine, Somer'in yatak odasında uyuduğunu söyledi. Mine'ye inanmayan Türkan yukarı çıkıp odaya baktı. Mine'nin yatağında çıplak yatan Somer'i görünce neye uğradığını şaşırdı.

 

Sessizce evden çıkan Türkan, eve gidip bavulunu topladı. parası olmayan Türkan, alışkın olmadığı bir mahallede gecekonduya yerleşti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!