Gazete Vatan Logo
Magazin Selülit dağı kadınlar

Selülit dağı kadınlar

Deniz Akkaya, Gülben Ergen ve Hülya Avşar’ı topa tuttu: Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der, biri ‘Ben en güzel kadınım’ der. Siz 1 metre 20 cm. boyunda selülit dağı kadınlarsınız. Gitsinler ve yok olsunlar!

Selülit dağı kadınlar

BEYAZ TV’DE ‘Mertçe Sohbetler’ programına konuk olan Deniz Akkaya (41) iki ünlü yıldıza demediğini bırakmadı: “1990 öncesi ünlü olan kadınların yaptıkları açıklamalarla kendilerini düşürdükleri durumu çok komik buluyorum. Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der, biri ben en güzel kadınım der; Siz 1 metre 20 cm boyunda selülit dağı kadınlarsınız, Defne Samyeli’ne bakın siz o kadının yanında güzellikten bahsedebilir misiniz? Bunlar böyle bir iki tane amip gibi artık bu ülkeden gitsinler ve yok olsunlar.”

Efe Önbilgin 5 yıldır kızını görmedi!
9 YAŞINDAKİ kızı Ayşe’nin babası Efe Önbilgin’in çok kötü bir baba olduğunu belirten Akkaya, yüklü miktarda nafaka borcu olduğunu ama asıl önemlisi Önbilgin’in kızını 5 yıldır bir kez bile görmediğini söyledi.
Tom Cruise’la aynı iğneyi yaptırıyoruz
SAĞLIĞINI ve fiziğini korumak için çok para harcadığını belirten ünlü model, her ay hacamat ve ozon tedavisi yaptırdığını anlattı. Ünlü aktör Tom Cruise ile aynı ‘Growth’ (Büyüme Hormonu) iğnesini yaptırdığını söyleyen Akkaya, “Bu tedavinin çok faydasını gördüm” dedi.

Haberin Devamı