Gazete Vatan Logo
Magazin Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den tatil pozu!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den tatil pozu!

Geçtiğimiz nisan ayında kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren Seda Sayan bir yandan çalışıyor bir yandan da tatil yapıyor. Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten Ege sahillerinde mavi yolculuğa çıktı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikiliden Ökten, teknede eşiyle verdiği pozu yayınladı

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den tatil pozu!

Seda Sayan geçen nisanda şarkıcı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Bir yandan çalışan çift diğer yandan sürekli geziyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında yeni yerler keşfediyorlar. Seda Sayan ve eşi, soğuyan havalara rağmen Ege sahillerinde mavi yolculuğa çıktı.

SERVET DEĞERİNDEKİ LÜKS TEKNE İLE GEZİYORLAR


Servet değerindeki bir lüks tekne ile koyları geziyorlar. Zaman zaman da poz verip sosyal medyada paylaşıyorlar. Ünlü çiftin lüks teknesinde jakuzileri de var.

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde ışıltılı elbisesiyle verdiği pozlarını Instagram'dan paylaşmıştı. Derin göğüs dekolteli parıltılı bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcı, kombinini timsah derisi desenli çantası ve mücevherleriyle tamamlamıştı.

Seda Sayan'ın yıllara meydan okuyan görüntüsü büyük ilgi görmüştü.