Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranının sevilen dizisi Poyraz Karayel yayınlanan son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Poyraz Karayel yayınlanan nefes kesen son bölüm ardından 55. yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Ayşegül'ün vurulması ortalığı iyice karıştırdı. Poyraz Karayel Çarşamba akşamı yayınlanan son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer aalacak...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül’ün vurulması başta Poyraz olmak üzere herkesi perişan eder. Ayşegül yaşama tutunmak için savaşırken Poyraz da yaşamın kıyısında gezmektedir, Ayşegül’ün başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır. Bahri ise Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir. Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Haberin Devamı

Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?

POYRAZ KARAYEL BAŞROL OYUNCULARI

İlker Kaleli (Poyraz Karayel)
Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.
Burçin Terzioğlu (Ayşegül)
Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.
Musa Uzunlar (Bahri Umman)
Sert, bazen acımasız, çoğunlukla sessiz ama yüreği merhamet ve sevgi dolu bir mafya babası. Özellikle oğlunu ve karısını kaybettikten sonra, o da kendi içine kapanmış. Köşesine çekilmiş ama hala sözü dinleniyor ve saygı görüyor. Hayatla tek bağı kızı Ayşegül, Bahri'nin kanayan yarası.
Ataberk Mutlu (Sinan Karayel)
Poyraz'ın dünya tatlısı oğlu. Zeki, sevimli ve konuşkan. Küçük yaşlarda anne babasının boşanması onu da etkilemiş. Pek arkadaşı yok. Okulu sevmez. Yalnız bir çocuk. Hayatta herkesten çok babasını seviyor.

Haberin Devamı