Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 65. bölüm fragmanı nefes kesti!

Paramparça 65. bölüm fragmanı nefes kesti!

Paramparça dizisi 65. bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor. Star Tv'de yayınlanan ekrana gelen her yeni bölüm ile büyük beğeni toplayan Paramparça 65. bölüm fragmanı nefes kesti. Soluk soluğa izleyeceğiniz Paramparça 65. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Paramparça 65. bölüm fragmanı nefes kesti!

Dünya'nın en büyük yapım şirketlerinden olan Endemol Shıne Turkey'in yapımcılığını üstlendiği Paramparça 65. bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor. Başrollerinde Erkan Petakkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Ahu Yağtu gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça 65. bölüm fragmanı ile 9 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranında...

PARAMPARÇA 65. BÖLÜM ÖZETİ

Kim vuruldu?

Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Dilara hapiste!

Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 9 Mayıs Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

O, Senin çocuğun değil!

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur.

İntikam için Candan'la işbirliği

Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner.

Boşanmak istiyorum!

Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir.