Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 55. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Paramparça 55. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 55. bölüm fragmanında Cihan ve Ayşe arasında yeni bir aşk mı doğacak? Paramparça 55. bölüm fragmanında Harun deliye dönecek. Ozan ve Özkan'ın oynadıkları oyun başarıya ulaşabilecek mi? Paramparça 55. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 55. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

PARAMPARÇA 55. BÖLÜM ÖZETİ

DİLARA’NIN KAFASI KARIŞIYOR

Nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun’un çıkmasıyla altüst olur. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe’nin yolu bir kez daha kesişecektir. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun’un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

CANDAN’IN BAŞINDA BEKLEYEN TEHLİKE

Çevirdiği oyunlarla herkesi birbirine düşürmeyi başaran Hazal’ın hedefinde bu kez evin emektarı Sema vardır. Hazal’ın yalanları ve iftiralarının karşısında duramayan Sema evi terk eder. Öte yandan hastanede ölüm kalım savaşı veren Candan gözlerini açar. Ancak karşısında sürpriz bir isim oturmaktadır...

OZAN VE ÖZKAN KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Cihan’ın ruhsatlı tabancasını, Harun’un evinde bırakan Rahmi Bey, Cihan’ın başının derde gireceğini anlayınca harekete geçer. Silahı oradan almak gereklidir ama Harun’un kale gibi korunan evine kim girecektir? Çözüm yolu arayan Ozan, Özkan’dan yardım alır. Ozan ve Özkan beladan kurtulmak isterken, başlarını çok daha büyük bir derde sokarlar.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 29 Şubat Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cihan, nikahına gidebilecek mi?
Dilara ile evlilik için gün alan Cihan aynı gün şirket adına bir toplantıya katılır. Aynı anda bir başka sebepten aynı otelde bulunan psikiyatrist Ayşe yanlışlıkla toplantı odasına girer. Yaşanacak bir takım olaylar Cihan ile Ayşe’nin yollarını kesiştirir. Aynı dakikalarda Dilara nikah salonunda Cihan’ı beklerken bambaşka bir sürpriz ile karşılaşır.
Candan’ın Başı Dertte
Yıldırım’ı avucunun içine alan Candan, böylece Cihan’ın şirket sırlarını öğrenir. Harun ile yeniden yakınlaşmak için bunları kullanmak isteyen Candan, Harun’a öyle büyük bir zarar verir ki, bu kez kurtuluşu yoktur. Harun, Candan’a duyduğu öfke ile silahına sarılır. Harun’un kendisini öldüreceğini anlayarak kaçmaya başlayan Candan koştuğu yerin ölüme gittiğinin farkında değildir.