Gazete Vatan Logo
Magazin Ozan, Sitare'yi arkasından bıçakladı! O Kız 9. bölümde neler oldu?

Ozan, Sitare'yi arkasından bıçakladı! O Kız 9. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizisi 'O Kız', 16 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare'nin yalanları ortaya çıkmıştı ve Doruk babasına kavuşmuştu. Sitare'nin yanında ise Kadir'den başka kimse kalmamıştı. Peki, O Kız 9. bölümde neler oldu?

Ozan, Sitare'yi arkasından bıçakladı! O Kız 9. bölümde neler oldu?

Sitare'nin Doruk'tan yediği darbeler hırs yapmasına neden oldu. Ozan ise Sitare'yi arkasından bıçakladı.

SİTARE YOLUN SONUNDA

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Son bölümde Doruk Kadir'den babasının hangi odada olduğunu öğrenmişti ve Sitare'nin evini basıp babasını odadan çıkardı. Ambulans çağıran Doruk babasını hastaneye götürmeleri için ambulansa bindirdi.

Doruk ve Sitare yüzleşmeye başladı. Doruk Sitare'nin yaptıkları için dava açacağını söylerken Sitare ise hem kendini hem de yaşadıkları konforlu hayatı korumak için yaşanacak kötülükleri tek tek sıraladı. Blöf yaptığını düşünen Doruk belgelerle yüzleşince çok şaşırdı.

Zeynep ve Kadir evden çıkarken bahçede Ozan ile karşılaştılar. Ozan, Kadir ve Zeynep'i eve götürmeyi teklif etti.

ZEYNEP GERÇEKLERİ GÖREMİYOR


Kadir'i eve bıraktıktan sonra Zeynep Ozan'ın arabasına atladı ve konuşacakları olduğunu söyledi. Arabayı sahile çeken Ozan Zeynep ile konuşmaya başladı. Gerçekleri göremeyen Zeynep, Ozan'ın neden hep Sitare'yi kötülediğini sordu. Ozan ise gururundan ödün vermeden Zeynep'i küçümsemeye devam etti.

Haberin Devamı

DORUK İLK HAMLEYİ YAPTI


Babasını hastaneye kaldıran Doruk aynı günün akşamında avukatına verdiği komut ile mal paylaşımı yaptırdı. Sitare'nin oturduğu konak evlilik öncesi olduğu için Sitare'nin hiçbir hakkı olmadığını söyleyen Doruk "Bugün itibariyle İstanbul'da yaşamaya karar verdim. Bu nedenle doğduğum evde yaşayacağım" dedi.

Önüne atılan belgeleri gören Sitare çaresiz kaldığını anladı.

SİTARE DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKIYOR


Yakında beş kuruşsuz kalacağını bilen Sitare, sabah kalkar kalkmaz en büyük para kaynağı olarak gördüğü Zeynep ve babasının yanına gitti. Kadir'e çiçek alan Sitare, teşekkür etmek için geldiğini söyledi. Sitare'nin eşi için bulmaca toplayan Kadir tam Sitare'ye verirken Kadir'in babası eve geldi. Sitare'yi sevmeyen Zeynep'in dedesi Sitare'nin yüzüne gerçekleri bir bir vurmaya başladı. Zeynep'i parayla satın aldığını ve Kadir'den ne istediğini sorunca Sitare yanlış anlaşıldığını düşünüp evi terk etti.

Haberin Devamı

OZAN AJANS DEĞİŞTİRİYOR


Rakip ajansın sahibi ile buluşma ayarlayan Ozan, Doruk Somer tarafından azat edildiğini ve ajansını değiştirmek istediğini söyledi. Rakip ajansın sahibi bu duruma hem çok şaşırdı hem de çok sevindi.

SİTARE ZEYNEP'E ROL YAPMAYA DEVAM EDİYOR


Kadir'e teşekkür ettikten sonra Zeynep ile birlikte bir kafeye giden Sitare, Zeynep'in annesi hakkında dertleşmeye başladılar. Konu daha sonra Ardıç ile olanlara kadar geldi. Zeynep ise Sitare'nin ne kadar güçlü ve iyi kalpli olduğunu söyledi.

Ajansa geçen Zeynep ve Sitare'yi Doruk şoku bekliyordu. Ajansın kapısında Sitare ve Zeynep'i bekleyen Doruk, Zeynep'i tek başına gelmesi için odasına çağırdı.

Doruk kendi odasına doğru yürürken Sitare "Zeynep'cim görüyor musun Doruk şirketi öğrenene kadar çok kaybolacak. Benim odama doğru gidiyor" dedi. Ufak bir tebessüm eden Doruk "Hayır sen benim odama geliyorsun. Burası artık benim odam" dedi. Sitare'yi şirketin ufak odalarından birisine atan Doruk bu sefer sert bir darbe vurdu.

DORUK ZEYNEP'İN GÖZÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYOR

Haberin Devamı


Zeynep'i odasına çağıran Doruk konuşmaya başladı. Zeynep'in tavırlı hallerinden rahatsız olan Doruk açık açık nedenini sordu. Konuyu yanlış anladığını söyleyen Zeynep, Doruk'un "Tekrar tanışalım mı" sorusu üzerine kahve içmeye çıktılar.

ZEYNEP GÜVEN TESTİNDE


Kahve içmeye giderken motor kullanmayı tercih eden Doruk Zeynep'i şaşırttı. Arabasını şoför ile yeni yolladığını söyleyen Doruk Zeynep'e kaskı uzattı. Zeynep sokağın başında Doruk'un arabasını görünce neden yalan söylediğini sordu. Doruk ise taktik uyguladığını ve motorda arka tarafa binen kişinin motoru kullanan kişiye sınırsız güvenmesi gerektiğini söyledi. Zeynep ise kendinden emin bir tavır ile motora bindi.

OZAN'IN AĞZI AÇIK KALDI


Ajanstan çıkarken Zeynep ile Doruk'un çıktığını gören Ozan kahve içmelerine engel olmak için bir sürü bahane uydurdu. Zeynep ise hepsine bir bahane bulup Doruk ile kahve içmek istediğini söyledi. Zeynep ile Doruk'u motora binerken gören Ozan için için kıskansa da belli etmemeye çalıştı.

Haberin Devamı

BÜYÜK AŞKLAR NEFRETLE BAŞLAR


Doruk ile Zeynep yeniden tanışmak için bir kafeye oturdular. Zeynep'in dengesiz tavırlarından rahatsız olan Doruk sözlerini esirgemeden açık açık konuştu. Sitare hakkındaki kötü düşüncelerine ve tecrübelerine dayanarak Sitare'yi kötüleyen Doruk'a Zeynep sert bir tavır gösterip Sitare'yi övdü. Zeynep Sitare'yi annesi gibi gördüğünü söyledi.

Sinirle kendini dışarı çıkan Zeynep'in ardından Doruk'ta çıktı. Zeynep Doruk'a bağırarak bir şeyler söylerken arkadan gelen arabayı görmedi. Doruk ise Zeynep'i hızlıca kendine çekip hayatını kurtardı.

KADİR SİTARE'YE TEŞEKKÜR ETMEYE GİTTİ


Kadir babasının Sitare'ye söylediklerine çok üzüldü. Ne yapacağını bilemeyen Kadir herkes evden çıkınca halka sora sora Sitare'nin evini buldu. Ev halkı Kadir'i bulamayınca panik yaşadı. Eve geldiğinde Ardıç ile Kadir'i sohbet ederken gören Sitare, Zeynep'i arayıp haber verdi.

Sitare Kadir'i eve bırakmak için yola çıkarken Zeynep'in annesi hakkında da bilgi almaya çalıştı. Kadir ise Melek hakkında konuşmanın yasak olduğunu söyledi.

ZEYNEP ANNESİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ


Dedesiyle arası bozuk olan Zeynep konuşmak için odasına gitti. Sitare'yi annesine benzettiği için öyle davrandığını söyleyince Zeynep annesini sordu. Dedesi ise bir şekilde lafı değiştirdi ve anlatmadı.

Kadir'i bırakmaya gelen Sitare'den Zeynep'in dedesi özür diledi.

DORUK SALİH'İ YANINA ALIYOR


Planlarını birer birer uygulamaya başlayan Doruk Ozan'ın kardeşi Salih'i şoförü olarak işe aldı.

SİTARE VE OZAN DORUK'A YAKALANIYOR


Akşam Sitare'nin evine giden Ozan yaşananları konuşmaya vakit bulamadığı için tekrar konuşmaya çalışıyordu. Özel muhabbetlere dalan ikili Doruk'un geldiğini duymadılar. Muhabbetin sonuna şahit olan Doruk neler olduğunu sorunca Sitare bir şekilde yalan söyleyip Doruk'u ikna etmeyi başardı.

OZAN ZEYNEP'İ YANINA YAKIŞTIRMIYOR


Salih ile Ozan Sitare'nin kapısının önünde karşılaştı. Ozan'a öfke püsküren Salih "Hani Sitare defterini kapamıştın? Sen nasıl bir adamsın" dedi. Salih'i suçlayan Ozan "Senin yüzünden! Zeynep'i sen soktun aklıma" dedi. Zeynep'ten hoşlandığını kabullenmeyen Ozan "Bırak Zeynep'i kıskanmayı ben onu yanıma bile yakıştırmam" dedi.

SİTARE ZEYNEP'İ BAŞTAN YARATIYOR


Akşam ajansın lansmanı için hazırlıklara başlayan Sitare ve Zeynep, Sitare'nin kuaförüne gitti. Kuaföre Zeynep'i baştan yaratmasını söyledi.

Kuaförde rakip ajansın sahibi ile karşılaşan Sitare Ozan'ın ajans değiştireceği haberini aldı. Ozan'ın Zeynep hakkında söylediklerini duyan Sitare, Mine'yi arayıp Ozan'ı çağırmasını söyledi.

NİMET KADİR'İN BAŞINI DERDE SOKACAK


Bir kafede tanıştığı adamın yanına Kadir ile giden Nimet, adamın isteği üzerine ikinci buluşmaya da Kadir'i çağırmasını istedi. Gümüşçü dükkanına davet eden adam Kadir'e bir paket verdi ve teslim etmesini istedi. Karşılığında ise gümüş hediye edeceğini söyledi.

Paketi teslim eden Kadir ise dönüşte Zeynep'in annesi Melek'i gördü.

Kadir'in gördüğü kişi gerçekten Zeynep'in annesi mi? Sitare düştüğü yerden kalkmayı başarabilecek mi? O Kız 9. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

O KIZ 9. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.