Gazete Vatan Logo
Magazin 'O Kız'da Sitare'nin yalanları ortaya çıktı!

'O Kız'da Sitare'nin yalanları ortaya çıktı!

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 09 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare'nin çöküşünü izlerken bir yandan da Doruk'un Zeynep'e olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Peki, O Kız 8. bölümde neler oldu?

'O Kız'da Sitare'nin yalanları ortaya çıktı!

O Kız'ın nefes kesen 8. bölümünde Ozan ile Doruk'un iş ortaklığı Sitare'nin yok oluşuna sebep oldu.

SİTARE'NİN SUYU ISINIYOR


Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre;  Mine ile telefonda konuşan Sitare hayatının şokunu yaşadı. Arkasından gelen sesi duyan Sitare telefonu elinden düşürdü. Doruk'un geldiğini gören Sitare bir hayli korkmuş olsa da bunu hiçbir şekilde belli etmemeye çalıştı. Doruk ile arasında geçen gergin konuşma ise dikkat çekiyordu.

ASLANLARI GÖREN ADAM


Kadir Sitare'nin evinde kahvaltıdayken Sitare'nin kocası Ardıç'ı odasında gördü. Zeynep'in zoruyla apar topar evden çıkınca Kadir gördüklerini anlatamamıştı. Kadir eve giderken yol boyunca Zeynep'in başının etini yedi. Aslanları gören adamı gördüğünü söyleyen Kadir Sitare'nin evine geri dönmek için Zeynep'i ikna etti. Tam içeri gireceklerken Zeynep babasını geri döndürmeye ikna etti.

OZAN ZEYNEP'İ TAKİPTEN ÇIKTI


Ozan'ın Sitare tarafından ikinci plana atılması yoldan çıkmasına sebep oldu. Zeynep ile olan aşkı tamamen işe dayalı olan Ozan, Sitare'yi kızdırmak ve işlerini baltalamak için böyle bir yöntem denedi.

Haberin Devamı

DORUK'UN SIRRI NE?


Türkan Doruk'un evini temizlerken bir yandan da Zeynep ile telefonda Ozan Mert ile olan ayrılık haberini konuşuyordu. Doruk'un geldiğini Türkan duymadı. Türkan'ın telefon konuşmasını bir süre dinledikten sonra Türkan ile tanıştı. Türkan ile konuşurken Doruk'un telefonu çaldı. Gizemli konuşmada Zeynep ile Ozan'ın ayrılık haberi geldi.

OZAN'IN AKLI BAŞINA GELİYOR


Ailesiyle bir takım sorunlar yaşayan Ozan Sitare'nin evinden sonra direkt ailesinin yanına gitti. Kardeşinin gönlünü alıp İstanbul'da yaşamaya ikna etti.

Zeynep ile Ozan'ın ayrıldığını duyan Ozan'ın annesi, Zeynep'i üzmemesi ve değerini bilmesi için öğütler verdi.

DORUK ZEYNEP'İN PEŞİNDE


Günün sonunda evine dönen Doruk asistanıyla günün kritiğini yaptı. Türkan'ı bilerek ayarlayan Doruk, Zeynep'in bütün hayatının özetini öğrenmek istedi.

SİTARE İLE OZAN PAZARLIK MASASINDA


Ozan'ın Zeynep'i takipten çıkmasının ardından Sitare Ozan'ın evine gitti. Ozan ile ayak üstü muhabbet eden Sitare, Zeynep'i hemen geri takip etmesini söyledi. Ozan "Yapmazsam ne olur" deyince bütün işleri kaybedeceğini söyledi. Pazarlık masasına oturmak isteyen Ozan Sitare'den sert tepki aldı.

Haberin Devamı

OZAN İLE DORUK KARTLARI AÇIK OYNUYOR


Telefon ile konuşup buluşma ayarlayan Ozan ve Doruk, Ozan'ın evinde buluştu. Başta samimi muhabbet eden Ozan ile Doruk'un konuşması Doruk'un bir anlık tavrı ile deişmeye başladı. Doruk "İlişkin beni normalde ilgilendirmez ama senin ilişkin bittiğinde benim şirketim günde birkaç milyon kaybedecekse o noktada ilgilendirir" dedi. Daha sonra aralarında anlaşma yapan Ozan ile Doruk, Sitare'ye sürpriz yapmayı planladı.

MİNE ŞUURUNU KAYBETTİ
Ozan'ın Salih'i ve kendisini Mine'nin açığa çıkardığını anlayan Ozan sırf Mine'yi kıskandırmak için Salih'in hayatında İpek'in olduğunu ima etti. Salih'i ilk fırsatta kenara çeken Mine kıskançlık krizine girip Salih'e İpek'i araması için ısrar etti. İpek'i arayan Salih'in elinden telefonu alan Mine İpek'e ağız dolusu hakaretler etti.

Haberin Devamı

SİTARE ARDIÇ'A HAYATI ZİNDAN EDİYOR
Günün yoğun temposuna ayak uydurmaya çalışan Sitare telefon trafiğini bitirip tam evden çıkarken ev görevlisinin Ardıç'ı evin alt katına, kahvaltıya indirdiğini gördü. Çok sinirlenen Sitare "Sen ne yapıyorsun? O ruh hastası oğlu buradan gidene kadar bırak odadan çıkmayı, perdeyi bile açmayacaksınız! Çabuk çıkın yukarı" dedi.

DORUK VE OZAN'DAN SİTARE'YE HAYATININ ŞOKU
Ozan'ın Zeynep'i takipten çıkmasıyla birçok anlaşmanın iptal olmaması için uğraşan Sitare, sabah ajansa gelirken Ozan'ın ayrılık haberini yalanladığı bir paylaşım yapmasıyla derin bir nefes aldı. Ajanstan içeri giren Sitare hayatının şokunu yaşadı. Doruk vakıf işini kurtarırken yanında Ozan'da vardı. Ozan ile Doruk'un iş birliği yaptığını gören Sitare sinirden odasını darmaduman etti.

DORUK İLE ZEYNEP'İN İLK KARŞILAŞMASI
Ajanstan içeri giren Zeynep'in dikkatini herkesin Doruk Somer'den bahsetmesi dikkatini çekti. Mine ile karşılaşan Zeynep, Doruk'un kim olduğunu sordu. Mine Doruk'un kim olduğunu açıklarken karşılarına Doruk çıktı. Doruk'un asistanı da tam Doruk'a Zeynep'i gösterirken gözgöze geldiler. Doruk'un Zeynep'ten etkilendiği ise gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

SİTARE'NİN ZOR ANINDA ZEYNEP YİNE YANINDA
Odasını dağıtıp bir köşede yere yığılan Sitare çaresiz bir şekilde otururken yanına Zeynep gelir. Son günlerde her zor anında Zeynep'ten destek bulan Sitare, yine Zeynep ile ayağa kalkar. Kendini acındıran Sitare, Doruk'u ise Zeynep'e oldukça kötüledi. Sitare'nin söylediklerine inan Zeynep Doruk'a bir hayli tavırlı davrandı.

NİMET DOLANDIRILIYOR
Sevgili bulma uygulamasından birisiyle tanışan Nimet Kadir ile buluşmaya gitti. Arka masada Kadir'i oturtan Nimet buluştuğu kişiyle hoş sohbet etti. Kadir'in değişik hareketlerinden rahatsız olan adam Kadir'in yanına gidip tersledi. Araya giren Nimet Kadir'i tanıdığını söyledi ve kibarca müsaade istedi. Adam bir sonraki buluşması ofisinde yapmayı teklif etti ve Kadir'in de gelmesini istedi. Adamın tekrar buluşmak istemesine sevinen Nimet teklifi kabul etti.

Nimet ve Kadir'in kafeden ayrılmasıyla adam birini aradı. Nimet'in fotoğraftakiyle alakası olmadığını söyleyip Kadir'i istedikleri gibi kullanabileceklerini söyledi.

SİTARE İLE ARDIÇ GEÇMİŞİ KONUŞUYOR
Geçmişte eşiyle yaşadıklarını eşi Ardıç'a anlatan Sitare, Ardıç'ın alzheimer olduğunu da neden eski eşi, oğlu ve bütün herkesten sakladığını söyledi. Şirketi nasıl ayakta tuttuğunu ve Ardıç'ın yaptığı borçları nasıl erittiğini eşiyle dertleşen Sitare, yaşadığı zorlu hayatla yürekleri dağladı.

OZAN YAPTIĞI PİSLİĞİ TEMİZLİYOR
Mine'yi İpek'e karşı dolduran Ozan, Salih'in kalbini kırdığını anlayınca olayı düzeltmek için Zeynep'i arayıp İpek'i istedi. Şımarık tavırlarıyla İpek'ten özür dilemeye çalışan ve Salih'in ondan hoşlandığını söyleyen Ozan, hem İpek'i hem de Salih'in kalbini kırdı.

SİTARE YASADIŞI KAÇIŞ PLANI YAPIYOR
Sitare telefonda konuştuğu kişiyle yurtdışına çıkış için plan yapmaya başladı. Yurdışına çıkacak kişinin pasaport kontrolüne takılmadan nasıl çıkabileceğini en ince ayrıntısına kadar hesapladı. En erken ertesi gün bir yük gemisiyle çıkabileceği söylediğinde ise Sitare şartları kabul etti.

DORUK'TAN YENİ BİR HAMLE
Sabah Mine Zeynep'i alması için ajanstan bir şoför yönlendirdi. Doruk'un asistanı arayıp şoförün transferini iptal etti. Şoföre nerede kaldığını sormak için arayan Mine, Zeynep'i şoförün değil Doruk'un alacağını öğrendi.

Zeynep'in evine gelen Doruk kapıda Zeynep ve Kadir ile karşılaştı. Zeynep'i almak için geldiğini söyleyeceği sırada Zeynep telefonunu unuttu ve içeri telefonunu almaya gitti. Kapı önünde Kadir ile muhabbet eden Doruk, aslanları gören adamı (Ardıç) büyücünün evinde (Sitare'nin evi) gördüğünü söyledi. Babasını bulabilmeğe bir adım daha yaklaşan Doruk, Kadir'i de alıp Sitare'nin evinin yolunu tuttu.

DORUK GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR
Ozan ile gergin bir konuşma yapan Sitare Doruk'un kapıyı kırarcasına çalmasıyla irkildi. Kadir'den babasının kaldığı odayı öğrenen Doruk kapıyı kırarak babasının yanına girdi.

Babasının konuşmadığını gören Doruk, Ardıç'a Sitare'nin zarar verdiğini düşündü. Sitare'nin üzerine yürüyen Doruk'u Ozan durdurdu.

Sitare ile Ozan odadan dışarı çıktığında Sitare'nin ne kadar kötü bir insan olduğunu gören Ozan "Sen korkunçsun" diyerek Sitare'yi terk etti.

SİTARE'NİN DERT ORTAĞI BU SEFER DE KADİR OLDU
Ozan'ın Sitare'ye kötü gününde tavır alması ve yaptığı şeylerin korkunç olduğunu söylemesiyle Sitare yine tek başına kalır. Sitare'nin ağladığını gören Kadir yanına gidip ağlamaması için destek olmaya çalıştı. Çaresizce gözyaşı döken Sitare kendini tutamadı ve Kadir'e sarılarak ağlamaya başladı.

O Kız'ın dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri belki de ilk defa bu kadar soluksuz izlenmiştir. Doruk'un gelmesiyle Sitare'nin hayatında değişimler olacağını anlamıştık ama bu kadarını hiç beklemiyordum. O Kız 8. bölümü kaçıranlar için aşağıya link bırakıyorum.

 

YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!