Gazete Vatan Logo
Magazin O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!

O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!

Fox Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi O Hayat Benim pazar günü ekrana gelen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. O Hayat Benim sezon finalinden hemen sonra Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı? O Hayat Benim dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku!

Fox Tv ekranında yayınlanan yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği başrolerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu gibi isimlerin yer aldığı O Hayat Benim dizisi Pazar günü ekrana gelen 100. bölüm ile seon finali yaptı. Sezon finalinin ardından O Hayat Benim dizisinde Ezgi Asaroğlu şoku yaşandı! İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Ezgi Asaroğlu başrolde oynadığı O Hayat Benim dizisinden ayrıldı.

Fox ekranlarında geçtiğimiz Pazar akşamı 100. bölümüyle sezon finali yapan sevilen dizi O Hayat Benim’den bir sürpriz isim daha ayrıldı. 3 sezondur ekranlarda olan O Hayat Benim’de Keremcem’le birlikte başrol oynayan Ezgi Asaroğlu diziye veda etti.

Yapımcılığını Pastel Film’in yaptığı, oyuncu kadrosunda Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray, Oya Başar ve Sinan Albayrak’ın yer aldığı dizinin yeni sezonunda Ezgi Asaroğlu ayrıldı. Bahar karakterini canlandıran oyuncunun yerine farklı bir isim geleceği belirtildi.

Diziden Asaroğlu’nun yanında başrol oyuncularından Ahu Sungur, yan karakterlerden de Ceyda Ateş ve Ahmet Yenilmez de ayrıldı.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir. Sultan, Efsun’un acısına son vermek uğruna her şeyi göze almıştır.

Bahar ile Efsun’u sonsuza dek düşman yapacak bir oyun tezgahlanmaya başlar. Ama hiçbirinin hesap etmediği bir şey vardır. Kenan nihayet gözlerini açmıştır ve intikam istiyordur! Atahan ailesi de içten bir çöküş yaşarken, kimse güvende değildir artık. Bahar, Efsun, Ateş, Arda... Ortalık yangın yerine dönerken, bu alevler hepsini yutmak üzeredir! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Ezgi Asaroğlu kimdir?
Ezgi Asaroğlu (d. 18 Haziran 1987, İzmir) Türk sinema ve TV oyuncusu.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Dalı'nda lisans yapan oyuncu, ilk çıkışını 2004 yılında aynı zamanda ilk TV deneyimi olan "Bir Dilim Aşk" adlı dizi ile yaptı. Takip eden yıllarda kariyerine çeşitli dizi (Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece...) , kısa metraj film (ödüllü What's Love Doing in the Mountains) ve reklam projeleriyle devam eden oyuncunun ilk sinema tecrübesi, 2007 yılında çekilmeye başlanan Avusturya-Fransa ortak yapım ödüllü film For a Moment Freedom (2008) ile oldu.
30 uluslararası ödülü olan filmde canlandırdığı karakterle yurtdışında da başarı kazanan, birçok sinema eleştirmeni ve yazarının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, filmin 2010 Oscar Ödülleri için Avusturya’nın Oscar aday adayı olması ile kariyerine artı kattı. Asaroğlu, “Kampüste Çıplak Ayaklar” ve "Acı Aşk" filmlerinin ardından, En Mutlu Olduğum Yer filmi ile bir kez daha beğeni topladı . Leyla ile Mecnun dizisi sonrasında Yağmurdan Kaçarken dizisiyle televizyon ekranlarında; Aşk Kırmızı , Cennetten Kovulmak , Sağ Salim 2 gibi sinema filmleriyle de beyazperdedeki yerini korudu. Aşk Kırmızı filmiyle oyunculuğuna dair aldığı övgüler artarken, başrolünü üstlendiği bir diğer film Cennetten Kovulmak da 50. Ulusla aldı. En son sinema filmi Sağ Salim 2 gişedeki başarısına devam ederken, ünlü oyuncu O Hayat Benim dizisinde Keremcem ile birlikte başrollerde oynuyordu.

Haberin Devamı