Gazete Vatan Logo
Magazin O ağladı; seyirci tezahürat yaptı

O ağladı; seyirci tezahürat yaptı

Ebru Gündeş, O Ses Türkiye'de gözyaşlarını tutamadı...

O ağladı; seyirci tezahürat yaptı

17 Aralık operasyonu ile Metris Cezaevine gönderilen eşi Reza Zerrab hakkında açıklamalar yapan Ebru Gündeş gözyaşlarına engel olamadı. Gündeş son günlerde yaşananlar hakkında da açıklama yaptı.

O Ses Türkiye'nin ilk canlı yayınında yerini alan Ebru Gündeş eşi Reza'nın cezaevinde olması sonrası ilk kez ekranlarda göründü.


Ebru Gündeş; “Reza benim kocam ve çocuğumun babası. Biz evlenirken iyi günde ve kötü günde beraber olmaya söz verdik. İnşallah bu kara günler çabuk geçer. Çünkü evladımın incinmesini istemiyorum. Bu gece bir tek arkadaşlarımdan ricam, onlar ve sen benim yükümü hafifleteceksiniz. Vücut olarak burdayım ama duygu olarak asla burda değilim. Çünkü içim kan ağlıyor. Ayrıca sen (Acun Ilıcalı) ne koca yürekli bir adammışsın be... Beni hiç yalnız bırakmadın. Burada gülüyorduk, eğleniyorduk. Sadece bundan ibaret sanıyordum ama hepinizin desteğine çok teşekkür ediyorum. Beden olarak buradayım ama içim kan ağlıyor." dedi.

Ebru Gündeş'in bu sözlerinden sonra program sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı da şunları söyledi:

"Bizim için söyleyeceklerimiz senin içinde bulunduğun durumu hafifletemez. Yıllar önce çok çok ciddi bir hastalık geçirdin ve hayatta kalman bir mucize. Bu günler de zor günler ama her insanın hayatında zor günler oluyor. Biz de tüm ekip olarak senin yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz. Bunun tarifi yok ama kafanı dağıtman ve birazcık gülümsemen için birazcık şaka yapabiliriz sana..."

O Ses Türkiye'nin canlı yayınında Ebru Gündeş'in açıklamaları ve gözyaşları jüri arkadaşı Hadise'yi de duygulandırdı.

Haberin Devamı