Gazete Vatan Logo
Magazin Nurgül Yeşilçay‘dan sert çıkış!

Nurgül Yeşilçay‘dan sert çıkış!

Nurgül Yeşilçay, Ozan Kaçmaz'la çıkan haberlere ateş püskürdü!

Nurgül Yeşilçay‘dan sert çıkış!

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde aralarında Seren Serengil'in eski eşi Ozan Kaçmaz'ın da bulunduğu bir grup arkadaşıyla Nişantaşı'nda 37 adlı barda eğlendi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Yeşilçay'la Kaçmaz, samimiyeti ilerletti. Yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik'ten bir süre önce ayrılan Nurgül Yeşilçay ile Ozan Kaçmaz, birlikte şarkılar söyleyip dans etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde fotoğraf çektiren grupta, Yeşilçay ile Kaçmaz'ın sarmaş dolaş olup sıkı sıkı el ele tutuşması "Yeni bir aşk başladı" iddialarına neden oldu. Haberin medyada yer almasıyla birlikte Nurgül Yeşilçay Twitter hesabından hakarete varan bir mesaj yayınladı. Yeşilçay attığı mesajda "Ozan bilmemne diye bi adam simdi de benim yanimda gozukerek kendi isminden sozettirmek pesinde. Yazik. Büyük zavallilik." "Ben oyle tiplerle sadece dalga gecerim. Iki lafi bi araya getiremeyen, asalak tipler iste" "Ay adam fotografta beni bogacak gibi bende de zoraki gulumseme:)) ay cok komik foto yaaaa!!!!" ifadelerini kullandı.

OZAN KAÇMAZ'DAN NURGÜL YEŞİLÇAY'A SİTEM...
Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay ve Ozan Kaçmaz'ın el ele fotoğrafları basına düşmüş daha sonra aralarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Bu haberlerin çıkmasının hemen ardından Nurgül Yeşilçay sosyal medya araclığı ile açıklama yaparak 'Ozan bilmem ne? diye bir adam şimdi de benim yanımda gözükerek kendi isminden söz ettirmek peşinde. Yazık. Büyük zavallılık. Ben öyle tiplerle sadece dalga geçerim. İki lafı bir araya getiremeyen asalak tipler işte.' diyerek ağır ithamlarda bulunmuştu.

Dün akşam bir mekan çıkışı görüntülenen Ozan Kaçmaz Nurgül Yeşilçay'ın açıklamarına yanıt verdi.

'ZORLA ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFA BENZİYOR MU?'
Nurgül Yeşilçay'a sitem eden Ozan Kaçmaz 'Hanımefendi kendi kafasına göre konuşmuş söyledikleri çok saçma. Birlikte keyifli bir gece geçirdik arkama bakmam yürür giderim. Sizce zorla çekilmiş bir fotoğrafa benziyor mu? Yanlış konuşuyor ayıp ediyor' dedi.

Haberin Devamı