Gazete Vatan Logo
Magazin Milyoner'de 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı!

Milyoner'de 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı!

2019 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerinde dolap düşen ve komşularının yardımıyla kurtulan Arda Ayten, günler sonra girdiği evinin son halini Instagram hesabından paylaştı.

Milyoner'de 1 milyon TL'yi kazanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçerleri olan 6 Şubat tarihli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. 2019 yılında Kim Milyoner Olmak İster'e katılıp 1 milyon TL kazanan Arda Ayten de depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerine dolap devrilen Ayten, komşularının yardımıyla kurtuldu.

"ALTINDA KALDIĞIM DOLAP"

Arda Ayten, deprem felaketinden günler sonra evine girdi. Instagram hesabından odasında üzerinde devrilen dolabın fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, "Altında kaldığım dolap arkadaşlar" mesajını yazdı.

"UMARIM KİTAPLARIMI KURTARABİLİRİM"

Milyoner'de kazandığı ödül ile kurduğu kütüphanenin son halini de paylaşan Arda Ayten, "Milyoner'den kazandıklarımla kurduğum kütüphanemdi. Defalarca önünde yayın yapmıştık. Umarım kitaplarımı kurtarabilirim. 20 yıllık emekti" notunu düştü.

DEPREMDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Deprem anından ve sonrasında yaşadıklarını Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile anlatan Arda Ayten, "04.00 civarı uyumaktaydım. Annemin her seferinde şiddeti artan 'Arda, Arda?' seslerine uyandım. Gözümü açar açmaz üzerime devrilmekte olan dolabın kapaklarını fark ettim. Kendimi korumaya çalışarak dolaba direndim. Annem kapının açıklığında bana seslenirken dolabın altına sıkışıp kalmıştım. Komşularımızdan biri yetişti, dolabı kaldırdılar ve gövdemi altından çıkarabildik" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı