Gazete Vatan Logo
Magazin MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber!

MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber!

MasterChef yarışmasının popüler isimlerinden Büşra Zambak'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Mavi takımın kaptanlığına yükselen ve son olarak takım arkadaşı Burak Kaya ile yaşadıkları gerilim ile Burak Kaya fanlarının tepkisini toplayan MasterChef Büşra Zambak için, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın da özel jetini yolladığı iddia edildi.

MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber!

MasterChef yarışmasında bu sezonun iddialı isimlerinden biri olan Büşra Zambak'tan üzen bir haber geldi. Büşra Zambak, MasterChef'te yer aldığı mavi takımın kaptanlığına da getirilmişti. Son ödül/dokunulmazlık oyunlarından birinde takım arkadaşlarından Burak Kaya ile yaşamış oldukları polemik ile gündem olan Büşra'dan üzen bir haber geldi.

MASTERCHEF BÜŞRA ZAMBAK'TAN ACI HABER!

Takvim'de yer alan habere göre; Büşra Zambak'ı üzecek bir haber geldi. İddiaya göre bir yakını kanser hastalığına yakalandı. Büşra Zambak'a bu haberi, Acun Medya ekibi verdi. Genç yarışmacı bu habere oldukça üzüldü.

ACUN ILICALI ÖZEL JETİNİ ONUN İÇİN YOLLADI

Geçmiş olsun mesajları alan Zambak'a en büyük destek ise, yine iddiaya göre MasterChef'in yapımcısı Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı, yarışmacının bu süreci en hafif şekilde atlatması için yardım etti.

Acun Ilıcalı'nın, başarılı yarışmacı için özel bir jet de tuttuğu belirtildi.