Gazete Vatan Logo
Magazin Kırgın Çiçekler 12.bölüm fragmanında olay sahne-izle

Kırgın Çiçekler 12.bölüm fragmanında olay sahne-izle

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kırgın Çiçekler merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kırgın Çiçekler 12.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kırgın Çiçekler 12.bölüm fragmanında olay sahne-izle

Kırgın Çiçekler 12.bölümde neler yaşanacak?

Yayınlandığı her hafta reytingleri alt üst eden Kırgın Çiçekler 12. bölümünde; küçük kızının hastalık haberiyle yıkılan Banu, Kader'e mahkum olur. Kızının hayatının kurtarılması için Kader'in dokusuna ihtiyacı olan Banu, Kader'i yanına almaya karar verir. Peki, Kader bunu kabul edecek midir? Uzun süredir zor günler yaşayan kızlar, Kırgın Çiçekler'in 14 Eylül akşamı ekrana gelecek bölümünde okul balosu sayesinde eğleneceklerdir. Bu anlarda Eylül, Serkan ile dizinin en hırçın kızı Songül ise Güney ile keyifli anlar yaşar. Ancak, aniden çıkan yangın her şeyi alt üst eder. Eğlenceli başlayan balo, korkunç bir geceye dönüşür. Üstelik, Cemre de içerde kalmıştır.

KIRGIN ÇİÇEKLER 12.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KIRGIN ÇİÇEKLER 11. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler son bölümünde annesinin evinde hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşan Kader, annesinin attığı tokat ile bir kez daha yıkılıyor. Geçtiğimiz bölümde Serkan-Eylül aşkını öğrenen Cemre, kızlardan bir süre uzaklaşırken, karşısına çıkan yeni isimle ailesinin sırlarını keşfetmeye başlıyor. Eylül ve Serkan cephesinde ise sürpriz gelişmeler var. Eylül'ü üvey babasından korumak isteyen Serkan, Kemal ile yüzyüze geliyor. Bu esnada kızlara kırgın olan Cemre, gizemli biri tarafından kaçırılıyor.

Haberin Devamı

Rüzgâr aileyi savurup gittiğinde geriye kırgın çiçekler kalır...

YAPIMCI: NTC MEDYA

KIRGIN ÇİÇEKLER KADROSUNDA 2 SÜRPRİZ İSİM

NTC Medya 'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna "Kaçak Gelinler" dizisinde Selim karakterini canlandıran Furkan Andıç ve en son O Hayat Benim dizisinde oynayan Birgül Ulusoy katıldı.