Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 41.bölüm fragmanı yayında! - İzle

Kiralık Aşk 41.bölüm fragmanı yayında! - İzle

Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kiralık Aşk izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyorum. Bu hafta şok olayların yaşanacağı Kiralık Aşk 41.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm merak edilenler ve Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı...

Kiralık Aşk 41.bölüm fragmanı yayında! - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk soluk soluğa izlenecek bir bölümle izleyicinin huzuruna çıkmanın planları yapıyor. Başrollerinde doğal güzelliğiyle göz kamaştıran Elçin Sangu ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un rol aldığı Kiralık Aşk'ta bu hafta neler olacak? Tüm merak edilen soruların yanıtları ve Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı haberimizde...

KİRALIK AŞK 41.BÖLÜM FRAGMANI

Kiralık Aşk yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Star'da!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak.

KİRALIK AŞK 40.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Defne Fikret’e gerçekleri Ömer’e anlatmaması için adeta yalvarıyor ve evleneceklerini söylüyor. Ömer’in evinin duvarındaki armanın kendisine ait olduğunu öğrenen Fikret ise şaşkın ve ne yapacağını bilemez halde.

Defne sorunlardan kaçmak için her şeyden uzaklaşmak ister. Peki Ömer onu nerede bulacak? Problemlerini çözebilecekler mi? Yoksa vuslat mı geliyor.

Haberin Devamı