Gazete Vatan Logo
Magazin Jennifer Lopez ile Drake dudak dudağa!

Jennifer Lopez ile Drake dudak dudağa!

Jennifer Lopez, yeni yıl konserinde rap şarkıcısı Drake ile verdiği samimi görüntüler sayesinde aşk yaşadığı iddialarını doğrulamış oldu.

Jennifer Lopez ile Drake dudak dudağa!

Jennifer Lopez, Drake ile çekilmiş samimi fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmış olsa da henüz onaylanmadığından, ünlü ikilinin bir ilişki yaşayıp yaşamadığı net olarak bilinmiyordu.

Cumartesi gecesi Las Vegas’taki yeni yıl konserinde Lopez’in Drake’i desteklemek üzere bulunduğu ve daha sonra çekilen fotoğrafta rap şarkıcısının kolyesini taktığı görüldü.

47 yaşındaki pop şarkıcısının, Hakkasan adlı gece kulübünün VIP bölümünden izlediği konserde, daha önce Drake’in taktığı altın zincir kolyeyi boynuna takması, dikkatli hayranlarının gözünden kaçmadı.

İkilinin boş dans pistinde samimi bir şekilde dans etmesi, görenlerin “Çift gibiler” yorumu yapmasına neden oldu.

Çiftin pistte öpüştüğü anlar da görüntülere yansıdı.

Mirror’ın haberine göre, Lopez’in, 30 yaşındaki rap şarkıcıyla birlikte yeni yıl konserinin verildiği otelin kumarhanesinde birlikte zaman geçirdiği de görüldü.

İki ünlü müzisyenin sosyal medyadaki selfie’lerinin ardından aşk yaşadıkları söylentisi ortaya çıkmış, Lopez’in yakın arkadaşı ve Drake’in eski sevgilisi olan Rihanna’nın, Lopez’i sosyal medya takibinden çıkarması da bu iddiaları güçlendirmişti.

Haberin Devamı

Bir başka iddiaya göre de ikili müzik alanında bir işbirliği yaptığı için sık sık bir araya geliyor.

Müzisyenlerin hayranlarından bazıları da Drake’in, Lopez’i, eski erkek arkadaşı P Diddy’ye geri dönmesi için ikna etmeye çalışıyor.

Drake’nin yapımcı P Diddy ile arasının bozuk olduğu ve Lopez sayesinde ilişkisini düzeltmek istediği de iddialar arasında.

DJ Funkmaster Flex, Drake’i, P Diddy ile bozulan ilişkisini düzeltmek için Jennifer Lopez’i kullanmakla suçladı. Flex’in iddiasına göre, Drake’in Lopez’le ilişkisi intikam amaçlı.