Dudak Dudağa

Dudak Dudağa

Son dakika dudak dudağa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dudak dudağa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dudak dudağa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dudak Dudağa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dudak dudağa gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 dudak dudağa haberi bulunmuştur. Tüm dudak dudağa haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı! Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, son günlerde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile çıkan dudak dudağa görüntüleriyle gündemdeydi. Ünlü oyuncu şimdi de bikinisinin fiyatıyla gündem oldu. İşte detaylar...
29.06.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı!
Afra Saraçoğlu makyajsız halini paylaştı, yorum yağdı! Yalı Çapkını'nda 'Seyran' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Afra Saraçoğlu son olarak dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntüleriyle gündem oldu. Saraçoğlu, bu defa makyajsız fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. İşte Afra Saraçoğlu'nun makyajsız paylaşımı....
25.06.2023 Magazin
Hazal Kaya'dan aşk dolu paylaşım: 'İyi ki doğdun sevgilim'
Hazal Kaya'dan aşk dolu paylaşım: 'İyi ki doğdun sevgilim' Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Hazal Kaya, 2019 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürdüğü Ali Atay'ın yeni yaşını kutladı. Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile dudak dudağa çekilen romantik bir pozunu paylaşan Hazal Kaya'nın gönderisini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.
21.04.2023 Magazin
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa Camila Cabello ile Shawn Mendes klip çekiminde tanışıp aşk yaşamaya başlamışları. Çift 2021 yılının sonlarına doğru ayrıldıklarını açıkladılar. Herkes bu ilişki bitti derken çiftten samimi görüntüler geldi.
17.04.2023 Magazin
Ne yapacaklarını bilemediler! 'Tut elimi, bırak çeksinler'
Ne yapacaklarını bilemediler! 'Tut elimi, bırak çeksinler' Güven Kıraç, geçtiğimiz aylarda özel hayatıyla gündem olmuştu. Uzun süredir evli olduğu Başak Kıraç'tan boşanan usta oyuncu, Beyoğlu Asmalımescit'te esmer bir güzelle dudak dudağa kameralara yakalanmıştı. Güven Kıraç, 12 yıllık evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Mervenur Topugil ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
14.04.2023 Magazin
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu?
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte 5. bölümünde yaşananlar...
28.03.2023 Magazin
Şevval Şahin'den sevgilisiyle romantik pozlarını takipçileriyle paylaştı!
Şevval Şahin'den sevgilisiyle romantik pozlarını takipçileriyle paylaştı! Miss Turkey yarışmasında elde ettiği başarıyla tanınan Şevval Şahin, son olarak sevgilisiyle dudak dudağa olduğu bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Şahin'in pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
23.03.2023 Magazin
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı!
'O Kız'da Kadir'in dünyası başına yıkıldı! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız',dün akşam seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 20. bölümde neler oldu?
2.02.2023 Magazin
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı!
Selin Ciğerci soluğu karakolda aldı! Fenomen Selin Ciğerci, Çeşme’de bulunan evine hırsız girdiğini belirterek soluğu karakolda aldı.
5.12.2022 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz dudak dudağa! Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yasmin Erbil bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım!
Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden güldüren paylaşım! 2016 yılında evlenen Pelin Akil-Anıl Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan ünlü oyuncular, son olarak üç yaşındaki ikiz çocukları Alin ve Lina'yı taklit etti. Çiftten Akil, o anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı
6.11.2022 Magazin
Seda Sayan'ın paylaşımına olumsuz yanıtlar: Kadın daha genç ve güzel!
Seda Sayan'ın paylaşımına olumsuz yanıtlar: Kadın daha genç ve güzel! Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten’i sahne aldığı mekanda kayınvalidesi ve kayınpederiyle beraber izledi. ‘Hicom’ diye hitap ettiği kayınvalidesiyle karşılıklı oynayan Seda Sayan kayınvalidesine neden anne demediğini de açıkladı. Seda Sayan'ın paylaşımı sosyal medyada yine olumsuz yanıtlar aldı.
31.07.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den romantik poz! Dudak dudağa...
Seda Sayan ve Çağlar Ökten'den romantik poz! Dudak dudağa... Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da nikah masasına oturan Seda Sayan, düğünlerinden hemen sonra balayı için Paris'e gitti. Paris dönüşü Türkiye’ye dönen çift şimdilerde ise Hollanda’da bayram tatili yapıyor. Seda Sayan, Hollanda tatilinden eşi Çağlar Ökten ile romantik pozlarını paylaştı.
13.07.2022 Magazin
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale...
Pelin Akil ile Anıl Altan aşka geldi! Kızlarından müdahale... Pelin Akil ile Anıl Altan'ın öpüştükleri anlar sosyal medyaya damga vurdu. Alin ve Lina adında ikiz kızları olan ünlü çiftin dudak dudağa oldukları anlarda küçük kızlarının müdahalesi herkesi güldürdü. Törende romantik bir poz veren oyuncu Pelin Akil ile Altan o anları takipçileriyle paylaştı.
27.06.2022 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa... Serdar Ortaç ile 5 yıl evli kalan ve 2018 yılında boşanan İrlandalı model Chloe Loughnan yeni aşkıyla öpüştüğü anları paylaşınca olay oldu.
26.06.2022 Magazin
Hakan Kurtaş ile Pınar Bulut dudak dudağa! Aşkın ilk fotoğrafı...
Hakan Kurtaş ile Pınar Bulut dudak dudağa! Aşkın ilk fotoğrafı... Baba dizisinin oyuncu Hakan Kurtaş, senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığını ilan etti. Uzun süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.
17.06.2022 Magazin
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım aşka geldi! Eşiyle dudak dudağa poz...
Survivor Sercan Yıldırım aşka geldi! Eşiyle dudak dudağa poz... Geçtiğimiz sene Survivor'daki performansıyla popülerliğini geri kazanan eski Futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2022 All Star ile de adından söz ettirmişti. Yeni evli Sercan Yıldırım, eşi Nihan Yıldırım ile aşka geldi. Ünlü isim dudak dudağa pozlarını paylaştı.
22.05.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aşka geldi! Ünlü çift dudak dudağa...
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aşka geldi! Ünlü çift dudak dudağa... Instagram paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü sokak ortasında aşka geldi. Cihangir'de görüntülenen çift kimseyi umursamadı ve dakikalarca öpüştü. İkilinin dudak dudağa halleri gündem oldu.
22.05.2022 Magazin
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket!
Eda Taşpınar ve sevgilisinden, dudak dudağa pozdan sonra anlamsız hareket! İddialı giyim tarzı ve pozlarıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medyayı da sık kullanan isimler arasında. Oyuncu Çağrı Atakan'a ilişkisi dört ay süren Taşpınar, Instagram hesabından iddialı fotoğraflarını yayınladığı sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Geçtiğimiz ay dudak dudağa poz ile aşkını ilan eden sosyetik Taşpınar'ın son hareketine ise anlam verilemedi...
14.05.2022 Magazin
Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral aşka geldi! Dudak dudağa poz...
Survivor Anıl Berk Baki'nin sevgilisi İlayda Oral aşka geldi! Dudak dudağa poz... Survivor 2022 All Star yarışma programında Gönüllüler takımında yer alan ve parkurdaki performansıyla adından söz ettiren yarışmacı Anıl Berk Baki'nin İlayda Oral adında sevgilisi bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda cesur pozlarıyla gündeme gelen İlayda Oral aşka geldi ve sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaştı.
11.04.2022 Magazin
Eda Taşpınar tatilde aşka geldi! Sevgilisiyle...
Eda Taşpınar tatilde aşka geldi! Sevgilisiyle... Sosyal medyada cesur pozlarıyla gündem olan Eda Taşpınar, iddialı giyim tarzı ve pozlarıyla sık sık adından söz ettirmişti. Son dönemde verdiği çıplak pozlarla olay olan Eda Taşpınar yeni sevgilisiyle dudak dudağa pozuyla takipçilerinin beğenisini topladı.
8.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dudak Dudağa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dudak dudağa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.