Gazete Vatan Logo
Magazin İmdat Miami!

İmdat Miami!

ABD tarihinin en büyük felaketlerinden Irma Kasırgası, Miami’de evi olan Türk ünlüleri de vurdu

İmdat Miami!

Kızım kayıp

Ahu Tuğba Miami’deki kızı Anjelik’e ulaşamadığını söyleyerek “Gözüme uyku girmiyor, bana yardım edin’’ dedi. Sanatçı Onur Akay, “Anjelik’e WhatsApp üzerinden ulaştım. Arkadaşlarıyla bir eve sığınmışlar” diyerek Tuğba’yı rahatlattı.

Son anda kurtuldular
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Küba, Dominik ve New York tatilleri sonrası rotayı Miami’ye çevirmeyi planlıyordu. Irma Kasırgası sonrası çift apar topar İstanbul’a döndü.
Korumalı panjur kurtardı
Bölgede evi olan Sibel Can ise “Oğlum Engincan ve Emir bir süre önce Miami’deydi. Çok şükür döndüler. Gelirken evimizin kasırga korumalı panjurlarını kapatmışlar. Bizde hasar, sıkıntı yok” dedi.
Evimizin önünde balıklar yüzüyor
Miami’de yaşayan oyuncu İlker İnanoğlu, yaptığı şu paylaşımla takipçilerini korkuttu: “Evlerimizin önü metrelerce su. Altında balıklar yüzüyor. Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor.”
Korkunçtu kaçamadık
Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran ile Miami’de bir arkadaşının evine sığındı. Evin penceresinden fırtına videolarını çekip paylaştı. “Allah kimseye göstermesin, korkunçtu. Kaçamadık tam ortasında kaldık. Çok şükür geçti” dedi.

Haberin Devamı