Gazete Vatan Logo
Magazin İlhan Mansız Sabriye'yi öve öve bitiremedi!

İlhan Mansız Sabriye'yi öve öve bitiremedi!

Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'e İlhan Mansız'dan övgü dolu sözler.

İlhan Mansız Sabriye'yi öve öve bitiremedi!

'Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında konsey kritiği yapıldı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız, sert tartışmalar yaşadığı Sabriye Şengül ile yüzleşti.

Ünlüler adasında Sabriye Şengül ile konuşan İlhan Mansız, "Buradaki arkadaşlara da söyledim. Bu hafta seni kesinlikle yazmam. bugüne kadar seni yazdım. Bunu yüzüne karşı söylemekten de çekinmem. Sporcu olduğun için senden hep farklı bir performans bekliyordum. Dalmıyorsun, senden patlayıcı bir güç bekliyorum, mücadele bekliyorum. Hırslı olman lazım, direnç göstermen lazım. Kick boks ringinde gösterdiğinde hırsı, parkurda engellere karşı göstermen gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"BENİ DAHA İYİ TANIDILAR"

Son günlerde performansını arttıran Sabriye, "Son birkaç gündür İlhan, Serhat ve Furkan bana iyi davranıyorlar. Bunun sebebi beni daha iyi tanıdılar. Daha önce ani çıkışlarımı kötü niyetli olarak algılıyorlardı. Nasıl bir insan olduğumu öğrendiler" dedi.

İlk kez Sabriye'ye öven eski milli futbolcu, "Sema'nın yokluğunda iletişim ödülünü onun sayesinde kazandık. Futbol oyununda çok önemli bir görev üstlendi. Bugün kızlar arasında mücadele eden tek isimdi. Onu yazma gibi bir lüksümüz yok" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

[[SurveyID146]]