Gazete Vatan Logo
Magazin Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu?

Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu?

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Ilgaz'ın katili ortaya çıkıyor. İşte detaylar...

Ilgaz'ın katili kim? Yargı'nın 62. bölümde neler oldu?

Ilgaz'ı öldüren Turgut Ali, Ömer ile birlikte bütün delilleri karartıp suçu Ceylin'e yıktılar.

TURGUT ALİ KENDİSİNİ HALUK İÇİN YAKMIŞ

Çocuğunun sağlık sorunları nedeniyle paraya sıkışan Turgut Ali, hapiste olan Haluk'tan geçmişte para istemeye gitti. Haluk ise parayı vermek için Ilgaz'ı hapse tıkmasını istedi.

Turgut Ali başta kabul etmese de belli ki daha sonra mecbur kaldı.

Ilgaz'ı kaçıran Turgut Ali, kuytu bir yere gidince Ilgaz'ı araçtan indirdi. Mesleğine sahip çıkamamasının nedenini açıklayan Turgut Ali, açıklamasını bitirdikten sonra Ilgaz'ın bir şans daha vermesini gururuna yediremedi.

Ilgaz arkasını dönmesiyle birlikte sırtından iki mermi yemesi bir oldu. O sırada Ömer, Turgut Ali'yi aradı. Turgut Ali, Ilgaz'ı vurduğunu söyleyince Ömer olay yerine geldi ve Turgut Ali'nin adliyeye gitmesini ve Ilgaz'dan haber alamadığını söylemesini istedi.

PARLA, EYÜP'ÜN ELİNDE

Okulda yangın çıkartıp bir şekilde Parla'yı kaçırmayı başaran Eyüp, yol üzerinde bir yerde Parla'nın çantasını ve telefonunu yok kenarına attı. Terk edilmiş bir binaya Parla'yı götüren Eyüp, Serdar'ı öldürdüğü günün hesabını sormaya başladı.

Haberin Devamı

Parla'ya ulaşamayan Tuğçe ise ortalığı ayağa kaldırdı.

Ceylin, Parla'nın telefonuna yüklediği takip uygulamasından yerini tespit etmek için yola düştü.

Eyüp ve Parla arasında itiş kakış yaşanmaya başlayınca Eyüp, Parla'yı bıçaklamaya çalıştığı sırada Parla, Eyüp'ü bıçakladı. Eyüp'ün telefonundan Ceylin'i arayan Parla, Eyüp'ü öldürdüğünü söyledi.

Olay yerine giden Ceylin, Parla'ya ait olan delilleri kararttı ve Parla'yı alıp eve götürdü.

ILGAZ ÖLDÜ

Ömer, Ilgaz'ın telefonundan Ilgaz gibi Eren'e mesaj atıp konumunu söyledi. Ceylin'i hedef gösteren mesajı okuyunca Eren hemen yola düştü. Ilgaz'ı çöp konteynerinde bulan Eren, elindeki saç ve Ceylin'e ait kolyeyi gördü.

Ilgaz'ı ambülansa yükledikten sonra Eren, Ceylin'i yakalamak için ofisine gitti.

CEYLİN TUTUKLANIYOR

Ceylin'in ofisini basan Eren, Ceylin'in elinde kanlı bıçak ve üzerindeki kanları görünce hemen gözaltına aldı. Ilgaz'ı Ceylin'in vurduğunu sanan Eren, Ceylin'i adliyeye götürdü. Ceylin'in ise Ilgaz'ın vurulduğundan haberi yok.

Haberin Devamı

DELİL KARARTIYORLAR

Olay ile ilgisi olmayan Ceylin, Adli Tıp'a götürüldü. O sırada polis memuru Umut, konteynerden çıkan kanlı parmak izinin Ceylin'e ait olduğunu söyledi.

Ceylin'in üzerinden çıkan kıyafetler ise incelemeye giderken yolda kayboldu olarak rapor edildi.

CEYLİN İTİRAF EDİYOR

Adli kontrolleri yapılan Ceylin, daha sonra sorgu odasına alındı. Eren, Ceylin'in tam ifadesini almak için odaya girecekti ki Ceylin itiraf etmek için kağıt ve kalem istedi.

CEYLİN ÇILDIRIYOR

Ceylin'in ifade kağıdını alan Eren, okumadan direkt ifade dosyasına koyulmasını istedi. Ceylin'e hesap soran Eren, Ilgaz Kaya'yı nasıl öldürdüğünü sordu. Ilgaz'ın öldüğünü duyan Ceylin çılgına döndü.

Eren, Ceylin'in üstüne gidince Ceylin bağıra bağıra Ilgaz'ı değil Eyüp'ü öldürdüğünü söyledi. Eren ise Ceylin'e inanmadı.

Karakolda Ceylin'i arayan Yekta, Eren'den olanları öğrenince koşarak Ceylin'in yanına gitti. Ceylin'in avukatlığını üstlenen Yekta, gerçekleri öğrenmek için Ceylin ile görüştü.

Haberin Devamı

ACI HABERİ EREN VERİYOR

Ilgaz'ın ölümünden çok sarsılan Eren, yıllık izine çıkmayı talep etti. Turgut Ali ise Eren'in bu talebini hemen kabul etti.

Metin'in yanına giden Eren, acı haberi verdi. Metin ise acısını Çınar ile paylaştı.

ÖMER AMBULANS ÇALIYOR

Hastaneden ambülans çalan Ömer, Gökhan'ı bıçaklandığı yerden alıp bütün delilleri yok etti. Çalıntı ambülansın içinde Gökhan'ı tedavi etmeye başladı.

METİN İNANMIYOR

Ceylin'in oğlunu öldürdüğüne inanmayan Metin, karakola gidip baş savcıdan hesap sordu. Ilgaz'ın canını alanların Ceylin'i hedef göstermeye çalıştığını söyleyen Metin, gerçek katili bulmalarını söyledi.

 

EREN GERÇEKLERİ GÖRÜYOR

Ceylin'in yanına giden Eren, Ceylin'e dik dik bakmaya başladı. Ceylin ise Eren'in kendisine tekrar bağırmak için geldiğini sordu. Eren ise sakince yanına gidip en başından beri Ceylin'in böyle bir şey yapmadığını bildiğini, fakat planı kimin yaptığını bulmak için hedef şaşırtmaya çalıştığını söyledi.

Haberin Devamı

YARGI 62. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.