Gazete Vatan Logo
Magazin Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...

Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...

Hangisi daha seksi? Gigi ve Bella Hadid kardeşler rakip oldu...

Moda dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan olan 2016 İngiliz Moda Ödülleri adayları açıklandı.

Alexander McQueen ve Burberry gibi markaların yarışacağı gecede, Yılın İngiliz Markası kategorisinde, Kate Middleton'dan Michelle Obama'ya pek çok ünlüyü giydiren İngiliz-Türk tasarımcı Erdem de yer alıyor.

“Yılın Modeli” kategorisinde kardeşler yarışacak

Geçtiğimiz sene dünyaca ünlü markalarla iş birlikleri yapan, Balmain ve Fendi gibi markaların podyumlarında boy gösteren ve Victoria's Secret meleklerine dahil olan Gigi Hadid, model kız kardeşi Bella Hadid ile “Yılın Modeli” kategorisinde yarışacak.

Modellik kariyerinde adeta birbirleriyle kapışan kardeşlerden Bella Hadid ise bu yıl Paris'te düzenlenecek Victoria's Secret Fashion Show'da podyuma çıkacak.

2016 İngiliz Moda Ödülleri 5 Aralık Pazartesi Londra'da bulunan Royal Albert Hall'de sahiplerini bulacak.

En iyi çıkış yapan İngiliz tasarımcı: Alessandra Rich, Charles Jeffrey, Faustine Steinmetz, Molly Goddard, Self Portrait

Yılın İngiliz Kadın Tasarımcısı: Christopher Kane, Jonathan Anderson, Roksanda Ilincic, Sarah Burton ( Alexander McQueen), Simone Rocha

Haberin Devamı

Yılın İngiliz markası: Alexander McQueen, Burberry, Christopher Kane, Erdem, Stella McCartney

Yılın Modeli: Adwoa Aboah, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Lineisy Montero

Yılın Hazır Giyim Tasarımcısı: Alessandro Michele (Gucci), Demna Gvasalia (Balenciaga), Donatella Versace (Versace), Jonathan Anderson (Loewe), Riccardo Tisci (Givenchy)