Gazete Vatan Logo
Magazin Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı'

Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı'

Barış Arduç ile iki yıl önce evlenen ve mutlu birlikteliği devam eden Gupse Özay, 9 Eylül tarihinde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan güzel oyuncudan kızıyla ilk paylaşım geldi.

Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı'

'Deliha' filminin setindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, altı yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de Çeşme'de nikah masasına taşımıştı. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve senaryo çalışmalarına ağırlık veren Özay, geçtiğimiz mayıs ayında gazeteci Ömür Sabuncuoğlu'nun Instagram'da yaptığı "Teyze oluyorum. Az önce Gupse ile konuştum. Altı aylık hamile ve çok iyiler" şeklindeki paylaşımı kendi hesabından yayınlayarak, hayranlarına bebek haberini duyurmuştu.

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ BÖYLE AÇIKLADI

Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini de açıklamıştı. Evde olduğu süreçte boş durmadığını belirten oyuncu, "Yoksun da yoksun deyip duruyorsunuz. İki film, bir animasyon bir de dizi yazdım. Boş durmadık yani. Ama önce bu küçük kız doğsun. Öptüm çok" ifadelerini kullanmıştı.

KIZLARI DÜNYAYA GELDİ

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Gupse Özay-Barış Arduç çiftinden müjdeli haber, 9 Eylül 2022 akşamı geldi. İkili, kızlarını kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadılar. Oyuncu çift, bebeklerine Jan Asya adını verdi. Taburcu olan oyuncu, “Arayan soran herkese çok teşekkürler” diyerek, Instagram’dan sevenlerine teşekkür etti.

Haberin Devamı

"YOK CANIM NE KISKANÇLIĞI"

Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım geldi. Ünlü isim, kızı Jan Asya kucağındayken kendisine bakan sevimli dostunu paylaşıp, "Yok canım ne kıskançlığı" paylaşımında bulundu. Özay'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.