Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları yeni sezon 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle

Güneşin Kızları yeni sezon 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle

Kanal D'nin yaz bombası Güneşin Kızları; yeni sezonda, yeni gününde, 31 Ağustos pazartesi saat 20:00'de ekranlara gelecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 11. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi heyecanlandıran sahneleriyle Güneşin Kızları 10. son bölümünde: Haluk'un yaptığı kaza, Güneş'in kızgınlığını bir anda unutturmuştu. İşte yeni bölüm detayları...

Güneşin Kızları yeni sezon 11. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle

Kanal D'nin, yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Fatmagül Fakı'nın yer aldığı yeni dizisi "Güneşin Kızları", 31 Ağustos'tan itibaren artık Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacak.

Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır.

Ali’nin kendisinden kaçmasına üzülen Selin, Ali’den uzak durma kararı alır. Ne kadar dil dökse de, Ali onu affetmez. Fakat Ali, birden bire değişir ve Selin’e tekrar yakınlaşır. Selin bu yakınlıktan hoşnuttur. Fakat bilmediği şey bu yakınlığın altında, Didem ve Tuğçe’nin Selin’e karşı yaptığı bir plan vardır.

Haluk’un kaza yapmasının ardından Güneş, Haluk’a karşı kızgınlığını bir anlığına unutur fakat yine de kafasında soru işaretleri vardır: Haluk bu kazayı nasıl yapmıştır?

31 Ağustos Pazartesi akşamı 20:00'de 11. Bölümü ile ekrana gelecek Güneşin Kızları, yine sizi çok şaşırtacak! Bu heyecanlı bölümü sakın kaçırmayın!


Haberin Devamı