Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları dizisinde sürpriz oyuncu!

Güneşin Kızları dizisinde sürpriz oyuncu!

Kanal D’nin yaz dizisi Güneşin Kızları’na yeni bir isim dahil oldu. Eski Survivor yarışmacısı Fatmagül Fakı Güneşin Kızları dizisinde rol alacak. Peki Fatmagül Fakı kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...

Güneşin Kızları dizisinde sürpriz oyuncu!

Herkesin Adriana Lima’ya benzettiği güzel ve kariyerli sunucu, Survivor'da yarışmacı olduğu dönemde adını ülkeye iyice duyurdu. Yıldızı parlamadan önce THY'da hostesliği kazanınca uzun yıl hostes olarak görev almıştır. Spikerlik ve sunuculuk hayaliyle yola çıkan Fatmagül Fakı bu hayallerine de kavuştu.

Fatmagül Fakı 3 Şubat 1990 tarihden doğdu. Konya doğumlu olan Fatmagül Fakı, uzun yıllar Hatay’da yaşadı. Sonrasında ise ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı. Uzun yıllar hosteslik yapan Fatmagül Fakı daha sonra kısa bir dönem televizyonda sunuculuk yaptı. Gerçek mesleği ise grafik tasarımcılığı olan Fatmgül Fakı 2010 yılında Aydın Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu.

Kanal D’nin yaz dizisi Güneşin Kızları’na yeni bir isim dahil oldu. Survivor 2013′te adını duyuran ve daha sonra çeşitli projelerde yer alan, bu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Magazin D programının sunuculuğunu üstlenen Fatmagül Fakı, Güneşin Kızları dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Güneşin Kızları yeni bölümleriyle her perşembe 20.00′da Kanal D’de!

Haberin Devamı