Gazete Vatan Logo
Magazin Genç yıldızların Met Gala çıkarması

Genç yıldızların Met Gala çıkarması

Kostüm Enstitüsü yararına yapılan Met Gala, bu yıl da yıldız isimlerin rengarenk geçişine sahne oldu. Birbirinden farklı cesur kostümleriyle kırmızı halıda poz veren ünlüler heyecan yarattı. Gecenin en çok dikkat çeken isimleri ise son dönemin popüler gençleri Bella - Gigi Hadid kardeşler, Kendall Jenner ve Cara Delevingne oldu

Genç yıldızların Met Gala çıkarması

New York’taki ünlü Metropolitan Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü yaranına düzenlediği geleneksel MET Galası önceki akşam yapıldı. Her yıl aylarca hazırlıkları süren, ardından da uzun süre konuşulacak kıyafetlere imza atılan MET Gala, yine heyecanlı bir gece geçirilmesine neden oldu. Bu yıl kırmızı halının yıldızları, cesur elbiseleriyle, ünlü modeller Bella - Gigi Hadid kardeşler ve Kendall Jenner oldu. Gecenin en cesur isimleri olan Bella Hadid’in Alexander Wang tasarımı transparan sırt dekolteli tulumu, Kendall Jenner’ın La Perla imzalı transparan elbisesi geceye damga vurdu. Dünyaca ünlü şarkıcılar Madonna, Rihanna ve Katy Perry’nin çılgın tasarımlı kıyafetleri ise tartışmalara neden oldu.

Bu yıl Met Gala’nın yıllık banyo selfie’si Kylie Jenner’den geldi. Jenner’ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf 2 milyonun üzerinde beğeni aldı. Fotoğraftakiler (soldan sağa) Ashton Sanders, Luka Sabbat, Kylie Jenner, A$AP Rocky, Kendall Jenner, Paris Jackson, Kim Kardashian, Lily Aldridge, Puff Daddy, Frank Ocean, Slick Woods, Brie Larson.

Haberin Devamı

Sevgilisi The Weeknd ile el ele törene katılan şarkıcı Selena Gomez, Stuart Vevers imzalı beyaz elbisesi ile oldukça şıktı. Gomez, sevgilisini kırmızı halıda öpücüklere boğdu.

Victoria’s Secret modeli Gigi Hadid, Tommy Hilfiger tasarımı bir kıyafet tercih etti.

Gecenin yıldızlarından Bella Hadid transparan şov yaptı.

Kendall Jenner’ın sevgilisi ASAP Rocky ile romantik anlarını kardeşi Kylie Jenner böyle görüntüledi.