Gazete Vatan Logo
Magazin Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı!

Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı!

Dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisinin yetkilileri final yapılacak sezonu açıkladı. Önümüzdeki günlerde 7. sezonu başlayacak olan Game of Thrones büyük bir merakla bekleniyor. İşte Game of Thrones hakkında merak edilen soruların yanıtları ve tüm ayrıntılar...

Game of Thrones final yapacağı sezon açıklandı!

Game of Thrones dünyanın gelmiş geçmiş en fazla izlenen dizileri arasında yer alıyor. Dünyada milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones yetkililerinden şok bir haber geldi. Game of Thrones ekibi final yapılacak sezonu açıkladı. İşte Game of Thrones dizisinin final yapacağı tarih...

Günümüzün en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'un final bölümü hakkında resmi olarak üzücü bir açıklama geldi.

HBO'nun plan ve programlama başkanı Casey Bloys, katıldığı Televizyon Eleştirmenleri Derneği sırasında verdiği bir basın açıklamasında; Game of Thrones'un, 8. sezonunun son sezon olacağını resmi bir şekilde duyurdu.

HBO adına konuşan Bloys, böylelikle diziyi bitireceklerini söylerken, son sezona kadar gelecek olan her bölümlerin büyük bir şekilde izleyicileri etkileyeceğini de bildirdi.

Ayrıca dizi finalinin ardından Breaking Bad'in yan dizisi olan Better Call Saul tarzında Game of Thrones için bir Spin-Off çekimlerinin şu an ekip tarafından tartışıldığı, ancak bu konuyla ilgili ciddi bir planların olmadığını doğruladı.

Haberin Devamı

Game of Thrones'un 7. Sezonu Nasıl Olacak? Game of Thrones'un Yedinci Sezonu Nasıl Olacak?

Günümüzün en popüler dizilerinden birisi olan Game of Thrones için yapımcısı HBO, 7. sezonla...

Game of Thrones'un, şu an için beklenen 7. sezonu, Haziran 2017'de başlayacak ve 2018'de yayında olması beklenen 8. sezon ile birlikte dizi sona erecek.