Gazete Vatan Logo
Magazin Evli ve Öfkeli 25.bölüm fragmanı yayında - İzle

Evli ve Öfkeli 25.bölüm fragmanı yayında - İzle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Evli ve Öfkeli izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Heyecanın dorukta olacağı Evli ve Öfkeli 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Şimdi merak edilen tüm soruların yanıtlarının ve Evli ve Öfkeli son yayınlanan fragmanının yer aldığı haberimize göz atalım...

Evli ve Öfkeli 25.bölüm fragmanı yayında - İzle

Ekranların sempatik dizisi Evli ve Öfkeli yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şok sahnelerin yaşanacağı heyecan kasırgası oluşturacak Evli ve Öfkeli 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Dilerseniz Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanına ve ayrıntılara bakalım...

EVLİ VE ÖFKELİ 25.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir.

Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.
Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.
Evli ve Öfkeli 10 Nisan 2016 Pazar 20:00'de Atv'de...

Haberin Devamı