Gazete Vatan Logo
Magazin Diva ‘Beni sürekli aldatıyor’ deyip boşanma davası açtı

Diva ‘Beni sürekli aldatıyor’ deyip boşanma davası açtı

Bülent Ersoy, Armağan Uzun’a resmen boşanma davası açtı. Ersoy dilekçesinde, eşinin sadakatsizliğini gerekçe gösterdi, nafaka istemedi

HENÜZ 20 günlük evliyken İzmir’de genç bir kadınla görüntülenen eşi Armağan Uzun’un sadakatsiz olduğunu neden gösteren Türk Sanat Müziği’nin ’Diva’sı Bülent Ersoy, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Kadıköy Adliyesi’ne avukatı aracılığı ile dilekçe gönderen Ersoy, boşanma nedeni olarak başta eşinin sadakatsizliğini gösterdi.

‘Evliliğe zarar verdi’

Dilekçede Ersoy’un gerekçeleri şöyle sıralandı; “Tarafların evlenmesinden daha 20 gün sonra davalı Armağan Mustafa Uzun, İzmir’de başka bir kadınla beraber görüntülenmiş ve görüntüler TV ve basında yayınlanmıştır. Davalı, evliliğine zarar veren bu tür tutum ve davranışlarına devam etmiş, daha sonra 2 kez medya ve basında başka kadınlarla beraber olduğu yönünde haberler çıkmış, davalının bu yöndeki tutum ve davranışları sabit olmuştur.

Davalının başka kadınlarla olan ilişkilerinin medyaya yansıması Bülent Ersoy’un kişiliğine, haysiyetine, mesleki itibar ve kariyerine zarar vermiştir, bu durum davacı Bülent Ersoy için evliliği ve müşterek hayatı çekilmez hale getirmiştir. Davalı Armağan Mustafa Uzun’un evlilik birliğine zarar verici nitelikteki sadakatsiz ve sorumsuz tutum ve davranışlarından kaynaklı maddi, manevi tazminat ve diğer tüm yasal haklarımız saklı tutulmuştur.” Bülent Ersoy, nafaka talebi olmadığını da belirtti.

‘Onursuz olurum’

Bülent Ersoy’un yakın çevresine eşi Armağan Uzun hakkında “Armağan evliliğimizin 20. gününden beri beni aldatıyor. Bunu sürekli yapıyor. Beni aldatıyor, sonra gelip özür diliyor. Ben affediyorum, sonra yine beni aldatıyor. Hatalar birbirini kovalıyor. Artık ben buna tahammül edemiyorum. Bu evliliği bitirmek beni üzer, ancak tahammül edemiyorum. Ama devam ettirmek de beni onursuz kılar” dediği öğrenildi.

Sizden duydum

Ersoy’un yaptığı sürpriz nikahtan haberi olmayan Armağan’ın annesi boşanmadan da habersiz çıktı. Poyraz, “Böyle birşeyden benim haberim yok. İlk defa da sizden duydum” dedi.

Haberin Devamı