Gazete Vatan Logo
Magazin Ceylin ve Ilgaz tekrar bir arada! Boşanamadılar

Ceylin ve Ilgaz tekrar bir arada! Boşanamadılar

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in boşanmaya bir adım daha yaklaşması seyircide merak uyandırdı. Yargı 50. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Ceylin ve Ilgaz tekrar bir arada! Boşanamadılar

Ilgaz ile boşanamayan Ceylin, iş için yine bir araya gelmek zorunda kaldı.

BOŞANMAYA BİR ADIM KALA...

Son bölümde Ilgaz'a boşanma dilekçesini imzalatan Ceylin, duruşma gününde bile acısını unutmak için kendini işe vurdu. Ilgaz ise yaşananların acısını hafifletmek ve kendine gelmek için kısa bir tatile çıktı. Tatilden duruşma günü dönen Ilgaz, eve girdiğinde Ceylin'in eşyalarını toplamadığını görünce, bütün eşyaları tek tek bavula koydu.

YEKTA'YA DNA TESTİ

Yekta'nın yıllar önce doğmuş oğlunu bulan Laçin, Yekta ve Ömer'in DNA'sının eşleştirmek için test yaptırmıştı. Testin sonucunu alan Laçin, belgeyi açmadan Yekta'nın önüne koydu. Sonucu tek başına görmek isteyen Yekta, DNA testine baktıktan sonra Ömer'in öz oğlu olduğuna emin oldu.

 

CEYLİN YETİŞEMİYOR

Boşanma mahkemesinin olduğu gün arabulucu olarak bir iş alan Ceylin, toplantının uzamasıyla mahkemeye yetişemedi. Boşanma davası ise ertelendi.

CEYLİN VE ILGAZ BİR ARADA
Denizin üzerinde gelin cesedi bulunmasıyla bütün emniyet güçleri seferber oldu. Ailenin avukata ihtiyacı olunca Eren, Ceylin'e yönlendirdi. Olayın savcısı da Ilgaz olunca tekrar bir araya gelmek zorunda kaldılar.

Haberin Devamı

DERYA SAVCIDA HAMİLELİK BELİRTİLERİ


Birkaç gündür kusan Derya savcı, duygusallığının da arttığını fark edince durumu Ceylin ile paylaşmak istedi. Ceylin'e durumu anlatan Derya, hamile olmaktan korktuğunu söyledi. Ceylin ise eczaneden gebelik testi alıp Derya'nın evine gitti. Gebelik testini yapıp Ceylin'e veren Derya, sonucu dışarıda bekledi. Ceylin ise çift çizgiyi görünce sevinçle Derya'nın yanına gitti. Derya ise sevinçten ziyade korkularından bahsetti.

MERDAN DEDE EVDE

Başarılı bir avukat olan Ceylin, Merdan'ın da ev hapsiyle yargılanmasını sağladı. Ceylin'in ailesi hayırlı olsuna gitti. Tam çıkarken kapıda Ceylin ile karşılaştılar. Ceylin kırgın tavrını devam ettirdi ve ailesiyle konuşmadı. Merdan ile konuştuktan sonra ise üst kata Ilgaz2ın evine çıktı.

ILGAZ VE CEYLİN DUYGU PATLAMASI YAŞADI

Eşyalarını almaya geldiğini söyleyen Ceylin, odadaki raflarda eşyalarını göremeyince çok şaşırdı. Ilgaz'a eşyalarını sormasıyla, bavulları görmesi bir oldu. 1 dakika daha görmeye tahammül edemediğini düşünüp sinirlendi. Ilgaz ise kolaylık olması için topladığını söyledi. Bavulları alıp evi terk eden Ceylin, kapının önünde taksi beklerken sırılsıklam oldu. Ceylin'in düştüğü duruma üzülen Ilgaz ise sert bir tavırla ofise kadar bırakacağını söyledi ve yola çıktılar.

Haberin Devamı

CEYLİN TEHDİT EDİLİYOR

Gelin cinayetini araştıran Ilgaz'ın yanına giden Ceylin, düğün videosu izleyen Ilgaz'ı görünce ekrana baktı. Ilgaz ise Ceylin gelince ekranı kapattı. Ceylin'in anlık gördüğü karede Aylin'in sevgilisi Selçuk vardı. Ceylin bu adamın ne işi var burada deyince olay daha da karmaşık bir hal aldı. O sırada Ceylin'in telefonu çaldı. Tanımadığı bir kişi Ceylin'e "Söyle o kocana bu işin peşini bıraksın. Yoksa öldürürüm" diye tehdit etti.

YARGI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.