Gazete Vatan Logo
Magazin Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım

Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım

Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” nda canlandırdığı Fecir Emirkıran karakteri ile gündemden düşmeyen oyuncu Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğine değindi. Yörük “Fecir, bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti. Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım.” dedi

Burak Yörük konuştu: Fecir’den sonra kendi değerimi anladım

Kadrosunda usta oyuncuları buluşturan, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği dizide “Fecir Emirkıran” karakterine hayat veren oyuncu Burak Yörük, özel açıklamalarda bulundu.

Canlandırdığı Fecir Emirkıran karakterinin kendisinden çok uzak bir karakter olduğuna değinen Burak Yörük “Fecir’den sonra hayatımda çok fazla şey değişti; çünkü daha önce hiç buna benzer bir rol oynamamıştım. Öncelikle kendimden çok uzak bir insanı canlandırmak ilginç bir deneyim oldu. Fecir daha çok güdüleriyle yaşayan bir insan ben kendi hayatımda öyle değilimdir. Etik değerlere önem veren bir insanım. Hayatı, elimden geldiğince öğrendiğim ekole göre dikkatli yaşarım. Fecir öyle değil; kötü bir ekolü var, yanlış örneklerle büyümüş. Bu anlamda psikolojik olarak güdüsel davranışları mevcut. Bana uzak biri olduğu için hayatımda çok şey değişti, gittikçe daha merhametli biri olduğumu hissediyorum. Fecir’den sonra kendi değerimi anladım.” dedi.

Haberin Devamı

“KIRBAÇ SAHNESİNDE ÇOK ZORLANDIM.”

Oyunculuk performansı ile de beğeni toplayan oyuncu çekimler sırasında onu en çok zorlayan sahneye de değindi. Fecir’in babası tarafından şiddet gördüğü sahnelerde zorlandığına değinen Yörük “Fecir’in babası tarafından kırbaçlandığı sahne hem duygusal hem de fiziksel olarak zorlayıcı ve yorucu bir sahneydi.” açıklamasında bulundu.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümleri ile çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.