Gazete Vatan Logo

Beyaz, Var Mısın Yok Musun'da yarıştı

Acun Ilıcalı, Var Mısın Yok Musun yarışma programının sezon finalini ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile birlikte yaptı.

Siyahlara bürünmüş olarak stüdyoya gelen Beyazıt Öztürk, hem yarışmacılara hem de Acun'a da birer hediye getirdi. Acun'un hediyesi, onun da katıldığı Beyaz'ın 'Tohum Otizm Vakfı' yararına düzenlediği hayır gecesinin çerçevelenmiş fotoğrafıydı.

Programın daha ilk başında ceketinin düğmesi kopan Beyaz, Acun'un program vesilesiyle ihtiyacı olan insanlara yardım yapmasını övdü.



Beyaz'ın bankacı Hamdi Bey'e de bir hediyesi vardı. "Hamdi Beye Sevgilerimle Beyazıt Öztürk' yazılı çelenk stüdyoya getirildi ve Beyaz, Hamdi Bey'den böylelikle destek istedi.

Hekim Bey, arkasında oturduğu Beyaz'a "Ben aslında sizi yarışmada önünüzden izlemem lazımdı, şimdi arkanızdan izleyeceğim" diye konuşunca stüdyodakiler kahkahayı bastı. Bu sözleri ilk önce donuk bakışlarla karşılayan Beyaz, "Bundan dolayı bir sevinç mi yaşamalıyım, tedirginlik mi duymalıyım" dedi. Hekim Bey, Türkçe'sinin bozuk olduğunu söyleyerek duruma açıklama getirirken ünlü şovmen, "Sizin gibi aslan bir abimizi arkama almışım, sırtıma almışım yürü ya kulum diye gideceğiz" diyerek durumu kurtardı.

İkinci kutuda 500 bin TL açtıran Beyaz, "Hep burada küçük açanları öpüyorlar, ben büyük açanı öpeyim de belki tersine döner" dedi ve yarışmacı Engin'i öperek ters bağlama yapmak istedi. Hamdi Bey'in ilk teklifi 22 bin TL olunca Beyaz, "Düşük teklif yaparsa siyah çelenk de hazır" diyerek espri yaptı.

Beyaz'ın Eskişehir'den okul yıllarından 3 arkadaşı görüntülü olarak yayına bağlandı. Beyaz, 21 yıldır bu arkadaşları ile bağının kopmadığını belirtirken, bu sürpriz nedeniyle Acun'a teşekkür etti. Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in çalışmalarına da değinen Beyazıt Öztürk, "İnanılmaz bir şehir oldu. Ben de Eskişehir'de okumanın ekmeğini çok yedim. Herkesin gidip görmesi gereken bir şehir oldu" ifadelerini kullandı.

Beyazıt Öztürk, Beyaz Show programındaki görüntüleri ekrana getirilince gülümseyerek ama duygulu gözlerle izledi. Barış Manco, Cem Karaca gibi bugün aramızda olmayan isimleri ağırladığını belirten Beyaz, hayatı boyunca yan yana gelmeyi bile hayal edemeyeceği insanlarla Beyaz Show sayesinde bir araya gelebildiğini belirtti.

Beyazıt Öztürk, programı profesyonelce yapmadığını ve kanal kendisine para vermese bile programı yapmaya devam edeceğini söyledi. "Ben programda olmadığım dakikalarda, günlük hayatımda çok sıkılıyorum" diyen Beyaz, 70 milyon kişinin önünde kendisini çok rahat hissettiğini vurguladı. Beyaz, "Bu programın başarısı inandırıcı olması, yalan söylemediğimin bilinmesi, samimi olması" dedi.

Kadir Çöpdemir, görüntülü bağlantı ile programa konuk oldu. Beyaz, "Bu adam harika adam" diyerek eski partnerini övdü. Çöpdemir'in Beyaz Show'un ekrana yansımasını sağlayan ekip ile birlikte bir stüdyodan yayına bağlandığı sonradan ortaya çıktı. Çöpdemir, "Turkcell Süper Lig'de bu kadar taraftarı olmayan takım var" diye espri yaparak, Beyaz Show ekibinin kalabalıklığını ifade etti. Beyaz da ekibini övdü ve "O ekipte herkesin benim için ayrı ayrı değeri vardır. Hepsini yanaklarından öpüyorum. Çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar" diye konuştu.

Beyazıt Öztürk, bir inşaat işçisi olan Salih Gümüş'ün damar tıkanıklığı sorunu nedeniyle yürüyemeyen kızı Tuğba için yarıştı. Engelleri Kaldıralım Kampanyası çerçevesinde ameliyat olan ve yürümeye kısmen başlayan Tuğba'nın babası Salih Gümüş'ün 9 aydır işsiz olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, ailenin ciddi bir para sıkıntısı çektiğini anlattı. Beyaz, ekrana gelen Tuğba ve ailesinin fakirliğinden çok etkilendi. Beyaz, "Bu tablodan nasıl bir sonuç çıkarsa çıksın ben kendim Tuğba'nın hayatı boyunca bütün okul masraflarını üstlenmek istiyorum" diyerek büyük bir alkış aldı.

Son dörde 500 bin, 30 bin, 750 TL ve 2 TL ile giren Beyaz'a Hamdi Bey'in teklifi tabloya göre oldukça cömertti. Beyaz, minik Tuğba için yarıştığı Var Mısın Yok Musun'da 74 bin TL'lik teklif aldı. Aileye de düşüncelerini soran Beyazıt Öztürk, onların da rızasıyla 74 bin TL'lik teklifi kabul etti.

Televizyon Gazetesi / Özel

Haberin Devamı