Gazete Vatan Logo
Magazin 'Ben Nihat Doğan'

'Ben Nihat Doğan'

Taklit yapmayı iyi beceren Asuman Krause, bankayı bile inandırmış..

Saba Tümer'in Haberturk'teki programına konuk olan Asuman Krause, yaptığı taklitlerle ekran başındakileri de keyiflendirdi.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan haberde; bankayı arayarak Nihat Doğan taklidi yapan Asuman Krause, o olayı bakın nasıl anlattı:

"Ben kendi bankamdaydım o sırada ve başka bir şubesini aradım. 'Merhaba, ben Nihat Doğan' dedim. Meğerse Nihat gerçekten oranın müşterisiymiş.'Buyrun Nihat Bey, ne zamandır gelmiyorsunuz. Merhaba nasılsınız' falan filan. Ben devam ettim ve karşıdaki de ısrarla konuştu Nihat Doğan diye. Sonra dayanamayıp söyledim. Gülme krizi ile kapattım telefonu. Genelde söylüyorum ama söylemeden kapattım. Buradan da özür diliyorum."

Krause, "Bu arada arayan herkese de inanmıyorlar tabi. Bir sürü güvenlik soruları falan var" diyerek uyarmayı da ihmal etmedi.

BAŞKA VUKUATLARI DA VARMIŞ!

Asuman Krause'nin telefonla işletmesi bununla da sınırlı değilmiş. Krause, munzurluğun üstünde olduğu bir dönem de Mahsun Kırmızıgül'ü, 'Ben Sezen Aksu' diye işletmiş. O olayı da şöyle anlattı:

"Mahsun bayağı inandı, 'Ablam' falan diye, Sezen diye konuştu. 'Düet yapmak istiyorum ben, Hepimiz Kardeşiz'i beraber söylesek mi ne dersin' falan diyorum. 'Ablam sen emret' falan diyor, ısrarla ama sonra dayanamadım söyledim. 'Allah seni napsın. Ben yediysem bütün Türkiye yer' dedi."

Haberin Devamı