Gazete Vatan Logo
Magazin "Aylardır aynı kabusu görüyorum"

"Aylardır aynı kabusu görüyorum"

Ünlü model yaşadığı kabus dolu geceleri sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu: "Uyanıp tekrar uyuduğumda bile kabus kaldığı yerden devam ediyor."

"Aylardır aynı kabusu görüyorum"

Ünlü model Chrissy Teigen, aylardır süren kabus dolu gecelerini anlattı. Twitter üzerinden takipçileriyle dertleşen model çektiği videoda yaşadıklarını anlattı.

Müzisyen John Legend ile evli olan 34 yaşındaki iki çocuk annesi model "Aylardır aynı kabusu görüyorum. Eğer uyanırsam ve sonra tekrar uyursam tekrar aynı kabusu görmeye devam ediyorum. Sabah ter içinde uyanıyorum ve bütün gün üzgün hissediyorum" diye yazdı.

Ne tür bir kabus gördüğünü anlatmayan Chrissy Teigen, bu durumun kendisini yorduğunu da ekledi. Ünlü model ve yemek kitabı yazarı Teigen, kabustan kurtulmak için videoyu çektiği gece evin başka bir odasında uyuduğunu da anlattı.

Teigen bu sabah paylaştığı mesajında ise dün gece çok daha iyi uyuduğunu, kabus görmediğini ve makul bir saatte uyandığını belirtti.

Takipçileri ünlü modele rahat uyuması için çeşitli tavsiyelerde bulundu. Bazıları rahat uyumayı sağlayan bir ilaçtan söz ederken bazıları da bu durumun son dönemde dünyada yaşanan kötü gelişmelerden kaynaklandığını ileri sürdü.

Haberin Devamı