Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Son dakika Chrissy Teigen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chrissy Teigen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chrissy Teigen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chrissy Teigen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chrissy teigen gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 chrissy teigen haberi bulunmuştur. Tüm chrissy teigen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu!
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu! 2013 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı John Legend ve model eşi Chrissy Teigen, 5 ay önce üçüncü çocuklarına kavuşmuş; mutlu haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü çift sevenlerini bir kez daha sürpriz bir bebek haberiyle şaşırttı.
29.06.2023 Magazin
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın"
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi. Teigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Magazin
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi!
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi! 2013 yılında evlenen müzisyen John Legend ile model Chrissy Teigen, 2020'de kaybettikleri bebeklerinin ardından yeniden annelik ve babalık heyecanı yaşıyor. Luna ve Miles adında iki çocukları bulunan çiftten Teigen, hamile olduğunu duyurdu
4.08.2022 Magazin
Chrissy Teigen'den flaş itiraf!
Chrissy Teigen'den flaş itiraf! Ünlü şarkıcı John Legend'ın model ve sunucu eşi Chrissy Teigen verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.
8.03.2020 Magazin
"Aylardır aynı kabusu görüyorum"
"Aylardır aynı kabusu görüyorum" Ünlü model yaşadığı kabus dolu geceleri sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu: "Uyanıp tekrar uyuduğumda bile kabus kaldığı yerden devam ediyor."
6.03.2020 Magazin
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için...
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için... Chrissy Teigen, Net-A-Porter dergisine konuştu.
26.05.2019 Magazin
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik"
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik" Chrissy Teigen'in John Legend ile ilk buluşmalarında cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamasından sonra Teigen'in EGOT sahibi eşini kutlamaması çok konuluşdu.
25.09.2018 Dünya
Ödül öpücüğü
Ödül öpücüğü Grammy ödüllü şarkıcı John Legend ile eşi Chrissy Teigen, Creative Arts Emmy Awards’a katıldı. Gecede bir de ödül alan Legend, eşiyle birlikte basın karşısına geçti.
10.09.2018 Magazin
Lütfen gülümse anneciğim
Lütfen gülümse anneciğim Chrissy Teigen, kızı Luna ve oğlu Miles ile verdiği bu pozu Instagram’ına yükledi.
15.08.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
O da bebeğini emzirirken poz verdi
O da bebeğini emzirirken poz verdi Victoria's Secret'ın güzeller güzeli modeli Candice, bir aylık oğlunu emzirirken verdiği pozu sosyal medyada paylaştı. Ünlü model Chrissy Teigen'dan sonra süper model Candice Swanepoel da bu akıma dahil oldu.
6.08.2018 Magazin
Emzirme pozundan sonra şimdi de üstsüz poz!
Emzirme pozundan sonra şimdi de üstsüz poz! Dünyaca ünlü model Chrissy Teigen, bebeğini emzirme pozundan sonra bu kez de üstsüz pozuyla sosyal medyada olay oldu.
31.07.2018 Magazin
Ve ilk fotoğrafı yayınladı: İşte benim yeni aşkım!
Ve ilk fotoğrafı yayınladı: İşte benim yeni aşkım! Geçtiğimiz hafta ikinci kez anne-baba olan John Legend-Chrissy Teigen çifti, bebeğinin ilk fotoğrafını sosyal medyada yayınladı, "Bizim yeni aşkımız" notunu düştü.
22.05.2018 Magazin
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor'
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor' Beş aylık hamile olan Chrissy Teigen, “Vücudum şişmiş olduğu için insanlar yarın doğuracağımı sanıyor” dedi.
2.02.2018 Magazin
Ön hazırlığı göz kamaştırdı
Ön hazırlığı göz kamaştırdı Grammy Ödüllerinin geçtiğimiz akşam gerçekleşen ön hazırlık partisi adeta ünlü akınına uğradı. Gecede ünlü isimler şıklıkları ile herkesi kendine hayran bıraktı
28.01.2018 Magazin
Hastalıkta sağlıkta
Hastalıkta sağlıkta John Legend’dan hamile eşi Chrissy Teigen’a tam destek!
24.01.2018 Magazin
Chrissy Teigen: Hamileliği seviyorum ama...
Chrissy Teigen: Hamileliği seviyorum ama... Müzisyen John Legend'in manken eşi Chrissy Teigen, geçtiğimiz ay ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı.
20.12.2017 Magazin
İkinci bebek göründü!
İkinci bebek göründü! Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı John Legend ile eşi Chrissy Teigen, önceki gün bir davette boy gösterdi.
12.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Chrissy Teigen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chrissy teigen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.