John Legend

John Legend

Son dakika John Legend haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Legend ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Legend haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Legend

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john legend gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 john legend haberi bulunmuştur. Tüm john legend haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu!
Ünlü yıldız kızı doğduktan 5 ay sonra yeniden anne oldu! 2013 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı John Legend ve model eşi Chrissy Teigen, 5 ay önce üçüncü çocuklarına kavuşmuş; mutlu haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü çift sevenlerini bir kez daha sürpriz bir bebek haberiyle şaşırttı.
29.06.2023 Magazin
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın"
Chrissy Teigen doğum anından paylaştı! "Ne kadar da gerçekçi bir sahte karın" 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Teigen, Eylül 2020'de bebeğini doğumda kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Teigen, dört ay önce bebeğini dünyaya getirdi. Teigen, kızına taşıyıcı anne aracılığı ile kavuştuğu yönündeki iddialara doğum anında çekilen fotoğraflarla yanıt verdi.
11.05.2023 Magazin
İki sene önce bebeklerini kaybetmişlerdi! "Ne mutlu bir gün" diye paylaştı
İki sene önce bebeklerini kaybetmişlerdi! "Ne mutlu bir gün" diye paylaştı 9 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren John Legend ile Chrissy Tiegen çifti iki yıl önce doğmamış bebeklerini kaybetmenin acısıyla yıkılmıştı. Ağustos ayında tüp bebek yoluyla tekrar hamile kaldığını duyuran Tiegen, oğlunu dünyaya getirdi. Doğum haberini konserde dinleyicilerle paylaşan Legend, hayranlarına "Ne mutlu bir gün" diyerek seslendi.
14.01.2023 Magazin
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi!
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi! 2013 yılında evlenen müzisyen John Legend ile model Chrissy Teigen, 2020'de kaybettikleri bebeklerinin ardından yeniden annelik ve babalık heyecanı yaşıyor. Luna ve Miles adında iki çocukları bulunan çiftten Teigen, hamile olduğunu duyurdu
4.08.2022 Magazin
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Chrissy Teigen'den flaş itiraf!
Chrissy Teigen'den flaş itiraf! Ünlü şarkıcı John Legend'ın model ve sunucu eşi Chrissy Teigen verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.
8.03.2020 Magazin
"Aylardır aynı kabusu görüyorum"
"Aylardır aynı kabusu görüyorum" Ünlü model yaşadığı kabus dolu geceleri sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu: "Uyanıp tekrar uyuduğumda bile kabus kaldığı yerden devam ediyor."
6.03.2020 Magazin
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için...
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için... Chrissy Teigen, Net-A-Porter dergisine konuştu.
26.05.2019 Magazin
Maksim Mrvica  20 Mart’ta CRR’de!
Maksim Mrvica 20 Mart’ta CRR’de! Dünyanın en başarılı Hırvat müzisyenlerinden piyanist Maksim Mrvica,New Silk Road /Yeni İpek Yolu albümünün dünya lansmanı kapsamında, 20 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak.
25.02.2019 Kültür Sanat
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik"
"İlk buluşmada cinsel ilişkiye girdik" Chrissy Teigen'in John Legend ile ilk buluşmalarında cinsel ilişkiye girdiklerini açıklamasından sonra Teigen'in EGOT sahibi eşini kutlamaması çok konuluşdu.
25.09.2018 Dünya
Ödül öpücüğü
Ödül öpücüğü Grammy ödüllü şarkıcı John Legend ile eşi Chrissy Teigen, Creative Arts Emmy Awards’a katıldı. Gecede bir de ödül alan Legend, eşiyle birlikte basın karşısına geçti.
10.09.2018 Magazin
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi
Yılın en dikkat çekici isimleri seçildi GQ Men of the Year (Yılın Erkekleri) 2018 ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 21’inci kez verilen GQ Men of the Year ödülleri; moda, siyaset, eğlence ve spor alanında başarılı kadın ve erkeklere takdim edildi. İngiltere’nin başkenti Londra’daki Tate Modern’de gerçekleşen törene ise kadınlar damga vurdu
6.09.2018 Magazin
Ve ilk fotoğrafı yayınladı: İşte benim yeni aşkım!
Ve ilk fotoğrafı yayınladı: İşte benim yeni aşkım! Geçtiğimiz hafta ikinci kez anne-baba olan John Legend-Chrissy Teigen çifti, bebeğinin ilk fotoğrafını sosyal medyada yayınladı, "Bizim yeni aşkımız" notunu düştü.
22.05.2018 Magazin
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor'
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor' Beş aylık hamile olan Chrissy Teigen, “Vücudum şişmiş olduğu için insanlar yarın doğuracağımı sanıyor” dedi.
2.02.2018 Magazin
Ön hazırlığı göz kamaştırdı
Ön hazırlığı göz kamaştırdı Grammy Ödüllerinin geçtiğimiz akşam gerçekleşen ön hazırlık partisi adeta ünlü akınına uğradı. Gecede ünlü isimler şıklıkları ile herkesi kendine hayran bıraktı
28.01.2018 Magazin
Hastalıkta sağlıkta
Hastalıkta sağlıkta John Legend’dan hamile eşi Chrissy Teigen’a tam destek!
24.01.2018 Magazin
Chrissy Teigen: Hamileliği seviyorum ama...
Chrissy Teigen: Hamileliği seviyorum ama... Müzisyen John Legend'in manken eşi Chrissy Teigen, geçtiğimiz ay ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı.
20.12.2017 Magazin
İkinci bebek göründü!
İkinci bebek göründü! Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı John Legend ile eşi Chrissy Teigen, önceki gün bir davette boy gösterdi.
12.12.2017 Magazin
Chrissy Teigen yine hamile!
Chrissy Teigen yine hamile! ABD'li model Chrissy Teigen, ikinci çocuğuna hamile olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.
22.11.2017 Magazin
Kızıyla kamera karşısında
Kızıyla kamera karşısında Dünyaca ünlü şarkıcı John Legend’in eşi Chrissy Teigen, ikinci yemek kitabını çıkarmaya hazırlanıyor.
21.10.2017 Magazin
2. kez tüp bebeğe evet!
2. kez tüp bebeğe evet! Dünyaca ünlü şarkıcı John Legend’in (38) eşi model Chrissy Teigen (31) InStyle dergisinin kasım sayısına konuk oldu.
6.10.2017 Magazin
İkinci çocuğu istiyorum
İkinci çocuğu istiyorum Grammy Ödüllü ABD’li şarkıcı John Legend, yeniden baba olmak istediğini açıkladı.
31.08.2017 Magazin
El ele alışverişte
El ele alışverişte John Legend ile 2013’te nikah masasına oturduğu eşi Chrissy Legend, önceki gün alışverişe giderken görüntülendi.
29.07.2017 Magazin
Şahane aile
Şahane aile Model Chrissy Teigen ve müzisyen eşi John Legend, 1 yaşındaki kızları Luna ile ilginç bir fotoğraf çekimine imza attı.
16.07.2017 Magazin
Sporcu olacak
Sporcu olacak Müzisyen John Legend ve model eşi Chrissy Teigen, 2 yaşındaki kızları Luna ile Seattle Mariners ve Minnesota Twins arasında oynanan beyzbol maçına gitti.
7.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

John Legend ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john legend haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.