Gazete Vatan Logo
Magazin Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?

Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?

Ziya, Alanur'a karşı olan hislerini gün yüzüne çıkarmaya başladı. Aslı bebeğini doğurmaya karar verdi.

BESTE ALDATILDIĞINI ÖĞRENİYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Mehmet'in arkadaşı Mahmut, gördüklerini daha fazla içinde tutamadı. Beste'yi arayan Mahmut, görüşüp konuşmak istedi. Beste'ye aldatıldığını söyleyen Mahmut, bir yandan da sakinleştirmeye çalıştı.

ASLI'NIN BEBEĞİ YAŞIYOR

Üzüntülü ve stresli günler geçiren Aslı, bir anda kanaması olduğunu görünce annesinden yardım istedi. Alanur ile birlikte doktora giden Aslı, bebeğinin düşme tehlikesi olduğunu öğrendi.

ZİYA YOĞUN BAKIMDA

Mehmet'e gerçekleri anlatacağı sırada yere yığılan Ziya, hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçiren Ziya, tedavi sürecinden sonra yoğun bakıma alındı.

Ziya'nın sağlık durumun öğrenen Alanur, Aslı ile birlikte Ziya'nın yanına gitti. Arkadaşının yardımıyla Ziya'nın yanına girmeyi başardı. Ziya'yı öpüp koklayan Alanur, Ziya'nın da uyanmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Birbirlerine olan aşklarını itiraf ettikten sonra yanından ayrıldı.

Haberin Devamı

Alanur'u Ziya'nın yanından ayrılırken gören Mehmet, nedenini sorguladı. Aslı'nın bebeğinin tehlikede olduğunu bahane eden Alanur, Mehmet'i yine bir şekilde ikna etti.

 

BESTE DELİL TOPLADI

Mahmut ile birlikte Hakan'ın sevgilisinin evini basan Beste, Hakan ve sevgilisinin fotoğraflarını çekip yüzüne ne kadar kötü biri olduğunu haykırdı.

Beste'nin peşinden koşan Hakan, telefonu almak için uğraşırken Mahmut müdahale etti. Beste'yi sakinleştirmek için spor kulübüne götüren Mahmut, boks yaparak sakinleşmesini sağladı.

MEHMET, ASLI'NIN GÖNLÜNÜ ALMAYI BAŞARDI

Haftalardır birbirine kırgın olan ve ayrı evlerde yaşayan Mehmet ve Aslı sonunda barıştı. Davul ve zurnayla Aslı'nın kapısına dayanan Mehmet, aradaki buzları eritmeyi başardı.

Aslı'yı alıp yeni hayatına doğru yola çıkan Mehmet, tuttuğu eve giderek Aslı'ya sürpriz yaptı. Aslı'yla artık ayrı evde yaşayacak olan Mehmet, ilk günlerini oldukça keyifli geçirdi.

HATİCE ZORLA EVLENDİRİLİYOR

Hatice'nin Mina'yı tehdit ederek yaptıklarını öğrenen Seher, Hatice'yi evden göndermek için görücü buldu. Yaşlı bir annesi ve 2 çocuğu olan bir adamla evlendirmeye çalışınca Hatice daha da hırslandı.

Haberin Devamı

İntikam yemini eden Hatice, Mehmet ve Aslı'nın yeni evine gidip konuşmak istediğini söyledi. Ziya ve Alanur'un geçmişini Mehmet'e anlatan Hatice, yine ailenin güven bağına bomba bıraktı.

VEDA MEKTUBU 11. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.