Gazete Vatan Logo
Magazin Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

Cuma akşamları ekrana gelen yeni dizi Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde bu hafta heyecan dozu giderek yükseliyor. İlyas İntikam almak için Fazıl'ın kafasına silahı dayıyor. Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Aşk ve Mavi 3. bölüm fragmanında heyecan dorukta!

ATV ekranında yayınlanan yeni dizi Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Aşk ve Mavi imkansız bir aşkın hikayesini izleyenlere aktarıyor. Kan davası güden Mavi'nin gerdek gecesi evlendiği adamı Ali'yi bıçaklaması ile başlayan hikaye de heyecan dozu güderek artıyor. Aşk ve Mavi 3. yeni bölüm fragmanı ile 18 Kasım Cuma saat 20:00'da ekrana geliyor.

Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Necmettin Çobanoğlu, Alayça Öztürk yer alıyor.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Konağa geri dönüyor

Mavi, düğün gecesi Ali'yi bıçaklar fakat tam onu öyle bırakıp gidecekken vicdanına yenik düşüp ambulansı arar. Mavi'nin Ali'yle abisinin intikamını almak için evlendiğini öğrenen Göreçkiler ve Mavi'nin ailesi büyük bir şok yaşarlar. Ali, hastaneye kaldırılırken; Mavi nezarete atılır. Ali'nin ailesi, oğullarının Mavi'nin Ahmet'in kardeşi olduğunu bile bile onunla evlendiğini duyunca daha da şaşırırlar. Mavi'nin tutuklandığını öğrenen Ali hastaneden kaçar ve polise gidip her şeyin bir kaza olduğunu söyleyerek Mavi'yi kurtarır. Mavi tekrar Göreçkiler'in konağına döner. Konaktakiler Ali'nin kararlılığı karşısında istemeye istemeye Mavi'yi sineye çekerler. Bu arada, babasının Göreçkiler yüzünden öldüğünü düşünen İlyas, intikam almak için Aliler'in deposunu yakar. Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Mavi, içerde kalmıştır.

Haberin Devamı