Gazete Vatan Logo
Magazin ‘Asabiyetim kanser korkusundandı’

‘Asabiyetim kanser korkusundandı’

İstanbul’da sevgilisiyle tatile devam eden Jeremy Clarkson, BBC’den kovulmasına neden olan kavgayla ilgili ilk kez konuşup “Kanser stresi yaşıyordum” dedi

İstanbul gecelerindeyken İngiltere’de manşetlerde

21 yıldır çalıştığı ve 13 yıldır ünlü otomobil programı ‘Top Gear’ı yaptığı BBC’den geçtiğimiz ay yapımcıyı yumrukladığı için kovulan İngiliz TV programcısı Jeremy Clarkson, İstanbul’da stres atmaya devam ediyor. 21 yıllık eşi Frances Cain ile yollarını ayırıp birlikte olduğu Phillipa Sape (45) ile tekrar İstanbul Soho Restoran çıkışı görüntülenen Clarkson’un stresli olduğu gözlendi. Sevgilisi Phillipa mekanı çıplak ayaklarla terk ederken Clarkson da kısa bir süre kapı girişinde sohbet etti.

‘Başka bir bebekle ekranlara döneceğim’

Jeremy Clarkson, Türkiye’de 10 yaş küçük sevgilisiyle kafa dinlerken İngiliz basınının gündeminden de düşmüyor. Kovulmasına sebep olan kavgayla ilgili ilk kez açıklama yapan televizyoncu “İki gün önce kanser olduğumdan şüphelenen bir test sonucu aldım. Çok stresliydim” dedi. Öte yandan köşe yazarı olduğu İngiliz the Sun gazetesinde yeni makalesi yayınlanan Jeremy Clarkson, ‘Top Gear’a rakip olacak bir başka televizyon programıyla geleceğini “Ben bebeğimi kaybettim ama yeni bir tane yapacağım” sözleriyle açıkladı.

Haberin Devamı