Gazete Vatan Logo
Magazin Alperen Duymaz partneri Melisa Aslı Pamuk'a sahip çıktı!

Alperen Duymaz partneri Melisa Aslı Pamuk'a sahip çıktı!

Yeni dizileri 'Ego'nun setinde tartışma yaşayan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında sular durulmuyor. Yakışıklı oyuncu, kendisine küfredip seti terk ettiğini açıkladığı partnerine bu kez sahip çıktı. Gündem olan sözlerinin ardından yeni bir paylaşımda bulunan Duymaz, "Melisa Aslı Pamuk'a karşı yapılan iftira ve saldırılardan dolayı büyük rahatsızlık duydum" dedi.

Alperen Duymaz partneri Melisa Aslı Pamuk'a  sahip çıktı!

2019 yılında final yapan 'Çarpışma' dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz, Ego'da yeniden partner oldular. Dizinin çekimleri sırasında ise şaşırtan bir gelişme yaşandı. Pamuk'un, yeni projesinin geçtiğimiz pazar günü yapılan çekimlerine geç kaldığı öğrenildi. Bu duruma sinirlenen Duymaz ile meslektaşı arasında sert bir tartışma yaşandı.

"UMARIM ŞAŞIRMAMAYI ÖĞRENİRİM"

Partnerini sosyal medyada takipten çıkaran Alperen Duymaz, haberin basına yansıması üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

Neler olduğu konusunda tekrar şaşkınım. Dün de şaşkındım. Umarım şaşırmamayı öğrenirim. Söyleyeceklerim bu kadar.

"NEDEN GEÇ KALDIN MELİSA?"

Yakışıklı oyuncudan tartışmanın detaylarına dair de bilgi verdi: Öncelikle herkese merhaba. Geçtiğimiz pazar günü sette yaşanan ve uzayan gerginlik hakkında yazıyorum. Melisa'nın genel olarak sete geç çıkıp ekibi bekletiyor olmasına anlam vermeye çalışırken bizler, işimizin yoğunluğu sebebiyle o günkü geç gelişinin sebebini sordum; 'Ne oldu, neden geç kaldın Melisa?’ Gelen ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavrın ardından sinirlendim ve mesafeli davrandım.

Haberin Devamı

"PİŞKİNCE GÜLEREK CİDDİYETSİZ DAVRANDI"

Ünlü oyununun kendisine küfrettikten sonra seti terk ettiğini savunan Alperen Duymaz, şu ifadeleri kullandı:

Ekibin karşısında mahcup olan Melisa yaklaşık 20 dakika sonra büyük bir sinirle yanıma geldi ve tartışma başladı. Bu tartışmanın sonucunda Melisa bana küfrederek seti terk etti. Ben haklarımı korumaya çalıştım ve çalışıyorum. İnsanlar işlerinin gerektirdiği saatlerde işlerinde olurlar, herhangi bir aksaklıkta da açıklama yaparlar. Tüm ekibin hazır bir şekilde Melisa'yı beklemesini ve Melisa'nın hiçbir şey yokmuşçasına pişkince gülerek koyduğu ciddiyetsiz tavrı hazmedemedim. Açıklama yapmak zorunda kalmayabilirdim ama çıkan yanlış ve yalan, gerçeği yansıtmayan bu haberlere bir cevap vermek istedim. Gündeminizi böyle bir şey için meşgul ettiysem özürlerimi iletir saygımı sunarım.

"SAÇMA SAPAN SALDIRI VE İFTİRALARI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Yaşanan tartışmayı anlattıktan sonra Melisa Aslı Pamuk hakkında yapılan eleştiri ve yorumlardan rahatsızlık duyan Alperen Duymaz, yeni paylaşımıyla gündem oldu:

Partnerim Melisa Aslı Pamuk ile yorucu set ortamında karşılıklı olarak yaşamış olduğumuz gerginlikten dolayı mesleki olarak bir tartışma yaşadık. Amacım, yaşamış olduğumuz olayın, bizler bir açıklama yapmamış olmamıza rağmen, yalan yanlış ve gerçek dışı şekilde haber yapılmasından dolayı kendi tarafımdan açıklama yapmaktı. Açıklamam bazı televizyon programları ve sosyal medya hesaplarında, Melisa Aslı Pamuk ile aramızda geçen olayın tamamen dışına saptırılmış; konu, Melisa Aslı Pamuk hakkında gerçek dışı ve olumsuz yorum ve iftiralara dönüşmeye başlamıştır. Söz konusu gerçek dışı saptırmalara maruz kalan Melisa Aslı Pamuk'a karşı yapılan iftira ve saldırılardan ötürü büyük rahatsızlık duydum. Bizler oyuncular olarak mesleki anlamda tartışabilir, birbirimizi eleştirebiliriz. Yaptığımız işin yorucu çalışma koşulları içinde ortaya çıkabilen bu tarz gerginlikleri, başka boyutlara taşıyarak kişilerin şahsına zarar verecek gerçek dışı yorumlarla haberleştirmenin karşısındayım. Melisa Aslı Pamuk'a yapılan bu saçma sapan saldırı ve iftiraları şiddetle kınadığımı ve kendisinin şahsına karşı yapılan gerçek dışı iftira ve saldırıların karşısında; partnerim Melisa Aslı Pamuk'un yanında olduğumu belirtmek isterim.