Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk

Son dakika melisa aslı pamuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melisa aslı pamuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melisa aslı pamuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melisa Aslı Pamuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melisa aslı pamuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 melisa aslı pamuk haberi bulunmuştur. Tüm melisa aslı pamuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi
Mustafa Mert Koç kadın arkadaşı ile görüntülendi Mustafa Mert Koç, önceki gece Bebek'de trafikte görüntülendi. Yanında kadın arkadaşı ile görüntülenen Koç, yaptığı açıklama sonrası trafikte gözlerden kayboldu.
24.12.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu!
Melisa Aslı Pamuk'un milli futbolcuyla aşk pozu! 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, romantik pozlarına bir yenisini ekledi.
29.11.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı birlikteliğinde yeni gelişme: Teklifi kabul etmedi
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı birlikteliğinde yeni gelişme: Teklifi kabul etmedi Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti. Melisa Aslı Pamuk ve Yazıcı aşkında yeni bir gelişme yaşandı.
5.09.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk aşkını ilan etti: Sevgilisiyle ilk paylaşım geldi
Melisa Aslı Pamuk aşkını ilan etti: Sevgilisiyle ilk paylaşım geldi Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, bir süredir aşk yaşadığı futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisini ilan etti.
22.08.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı: Yıldız futbolcudan paylaşım gecikmedi
Melisa Aslı Pamuk'un yeni aşkı ortaya çıktı: Yıldız futbolcudan paylaşım gecikmedi Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla magazin basınında sıkça yer alan ünlüler arasında yer alıyor. Bir dönem adı Fenerbahçeli Altay Bayındır ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun gönlünü başka bir futbolcuya kaptırdığı ortaya çıktı.
7.08.2023 Magazin
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı!
Demi Moore, fiziğiyle genç kızlara taş çıkardı! Dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Moore, fiziğiyle de genç kızlara taş çıkarttı.
5.07.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk ve arkadaşları tatilde! Plajda neşeli anlar
Melisa Aslı Pamuk ve arkadaşları tatilde! Plajda neşeli anlar Oyuncu Melisa Aslı Pamuk sezonu Çeşme'de açtı. Önceki gün plajda görüntülenen eski kraliçe kusursuz fiziğiyle dikkat çekti. Ünlü isim arkadaşlarıyla plajı kahkahaya boğdu.
5.07.2023 Magazin
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı!
Altay Bayındır'ın gerçek aşkı oyuncu çıktı! Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Altay Bayındır gönlünü, güzel oyuncu Pelin Uluksar’a kaptırdı. Bir aydır birlikte olan çift, aşklarını gözlerden uzak yaşıyor.
14.06.2023 Magazin
Ego neden final yapıyor? Ego dizisi neden bitiyor?
Ego neden final yapıyor? Ego dizisi neden bitiyor? Ego dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın başrollerini paylaştığı Ego dizisi Fox Tv'de ekrana geliyordu. İzleyicinin de final haberini almasının ardından sorular da gecikmedi. Uzun süredir ekranlarda yer alan Ego dizisinin final nedeni haberimizde.
21.05.2023 Televizyon
Ego dizisi hangi kanalda? Ego dizisi saat kaçta başlıyor?
Ego dizisi hangi kanalda? Ego dizisi saat kaçta başlıyor? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisi için geri sayım başladı. Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un başrolünde olduğu EGO dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Erkeğe Güven Olmaz dizisi uyarlama mı, hangi kanalda yayınlanacak?
2.04.2023 Televizyon
Ego dizisinde görmeye alışık olmadığımız sahne! Damat tıraşını gelin yaptı, sosyal medya yıkıldı!
Ego dizisinde görmeye alışık olmadığımız sahne! Damat tıraşını gelin yaptı, sosyal medya yıkıldı! Ego dizisi 6. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünde ekranda görmeye alışık olmadığımız bir sahne ekrana geldi. Düğün öncesi damat tıraşını gelin yaptı. Sahne sonrası sosyal medyada paylaşımlar yapıldı.
26.03.2023 Televizyon
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda...
Sadece 3 bölüm yayınlanan dizi üç kez senarist değiştirdi! Final kapıda... Ego dizisinden bahsediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlanan ve sadece 3 bölüm ekrana gelen Erkeğe Güven Olmaz (Ego) dizisi 3. kez senarist değişikliğine gidiyor.
10.03.2023 Televizyon
Ego dizisinde Sibel ve Erhan arasındaki 3 gün ifşa oldu!
Ego dizisinde Sibel ve Erhan arasındaki 3 gün ifşa oldu! Pazar akşamları Fox Tv'de yayınlanan Ego dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı dizide sır dolu 3 gün izleyicinin de merak konusu oldu. Sibel ve Erhan arasındaki 3 günde neler yaşandı? İşte Ego dizisine ait flaş iddia...
27.02.2023 Televizyon
Ego dizisi Tuncay'ı kim oynuyor? Ahmet Kayakesen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ego dizisi Tuncay'ı kim oynuyor? Ahmet Kayakesen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ego dizisinde Tuncay karakterini oynayan oyuncu Ahmet Kayakesen hakkında araştırmalar devam ediyor. Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı Ego dizisinde Tuncar kimdir? Ahmet Kayakesen hangi dizilerde oynadı?
26.02.2023 Televizyon
Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Mahir İpek cephesinden sevindiren haber geldi!
Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve Mahir İpek cephesinden sevindiren haber geldi! Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilimizde yıkımlara neden oldu. Depremde enkaz altında kalan oyuncu Mahir İpekve Melisa Aslı Pamuk'un yakınları kurtarıldı. Ünlü isimler müjdeli haberi sosyal medya sayfalarından duyurdu.
7.02.2023 Magazin
Haluk Levent'ten takipçilerine uyarı! 'Çalışmalar felç oluyor'
Haluk Levent'ten takipçilerine uyarı! 'Çalışmalar felç oluyor' Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem yaklaşık 30 saniyeden fazla sürdü. Korkutan depremin ardından şarkıcı Haluk Levent'ten deprem bölgesine yarım göndermek isteyen vatandaşlara uyarı geldi.
6.02.2023 Magazin
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.
6.02.2023 Magazin
Oyuncu Orhan Aydın: Kızıma ve annesine ulaşamıyorum
Oyuncu Orhan Aydın: Kızıma ve annesine ulaşamıyorum Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevredeki pek çok ili etkileyen deprem sonrasında Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı
6.02.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı! Ünlü oyuncunun yardım çağrısı
Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı! Ünlü oyuncunun yardım çağrısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde teyzesi ve anneannesi enkaz altında kalan oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Anneannesini yürüyemediğini ve teyzesiyle binada mahsur kaldığını söyleyen oyuncu, "Yardımcı olabilecek var mı?" diye çağrıda bulundu.
6.02.2023 Magazin
Melisa Aslı Pamuk sessizliğini bozdu! Alperen Duymaz ile kavga etmişti
Melisa Aslı Pamuk sessizliğini bozdu! Alperen Duymaz ile kavga etmişti 'Ego' dizisinin setinde partneri Alperen Duymaz ile kavga eden Melisa Aslı Pamuk, yaşadıkları tartışma sonrası sessizliğini bozdu. Pamuk'un sete sürekli geç kaldığını vurgulayan Duymaz, "Melisa'ya neden geç kaldığını sordum. Ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavra sinirlendim" demişti. Melisa Aslı Pamuk, yaşadıkları tartışma hakkında sessizliğini ilk kez bozdu.
23.01.2023 Magazin
Alperen Duymaz partneri Melisa Aslı Pamuk'a  sahip çıktı!
Alperen Duymaz partneri Melisa Aslı Pamuk'a sahip çıktı! Yeni dizileri 'Ego'nun setinde tartışma yaşayan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında sular durulmuyor. Yakışıklı oyuncu, kendisine küfredip seti terk ettiğini açıkladığı partnerine bu kez sahip çıktı. Gündem olan sözlerinin ardından yeni bir paylaşımda bulunan Duymaz, "Melisa Aslı Pamuk'a karşı yapılan iftira ve saldırılardan dolayı büyük rahatsızlık duydum" dedi.
14.01.2023 Magazin
Alperen Duymaz sessizliğini bozdu! 'Melisa bana küfür etti'
Alperen Duymaz sessizliğini bozdu! 'Melisa bana küfür etti' Bir dizide başrolü üstlenen Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk'un sette tartıştığı iddia edildi.
11.01.2023 Magazin
Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda?
Ego dizisi uyarlama mı, ne zaman başlayacak? Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda? Fox TV'nin yeni dizilerinden EGO'nun ilk fragmanı yayımlandı. Peki, EGO dizisinin konusu ne, oyuncuları kim? EGO dizisi ne zaman başlayacak, uyarlama mı?
10.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Melisa Aslı Pamuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melisa aslı pamuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.