Gazete Vatan Logo
Magazin Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?

Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, önceki gün birlikte rol aldıkları dizinin çekimi için Bebek'e gittiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, daha sonra ise soluğu arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı 'Cimri' adlı tiyatro oyununda aldılar.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu, dört yıllık ilişkilerine geçtiğimiz yılın son günlerinde sürpriz bir şekilde nokta koymuştu. İlişkinin bitme nedeni olarak Saraçoğlu'nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile samimi halleri gösterilmişti. 

Gözlerin çevrildiği Mert Ramazan, Afra'nın arkadaşı olduğunu söylemiş, eski aşıklar da sosyal medyada yayınladıkları ortak açıklama ile söz konusu iddiayı net bir dille yalanlamıştı.

 

"AŞK DURUMU YOK"

Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de objektiflere takılmıştı. Ünlü oyuncu, rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile hakkında çıkan aşk iddialarının hatırlatılması üzerine, açıklama yapan Demir, "Geçen hafta Etiler'de çekimdeydik, setimiz vardı. Yoksa aramızda sanıldığı gibi aşk durumu yok" ifadelerini kullanmıştı.

HAYRANLARININ BÜYÜK İLGİSİYLE KARŞILAŞTILAR

Haklarında çıkan aşk dedikoduları bitmek bilmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, önceki gün Bebek’te görüntülendi. 'Yalı Çapkını' dizisinin çekimleri için Bebek sahilinde uzun bir süre sahne çeken ikili, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Korumalar eşliğinde rollerini oynayan iki isim, gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan geri dururken, hayranlarının gösterdiği ilgiden dolayı da çekimler sık sık durdu. İkiliye yabancı hayranlarının da ilgisi yoğundu.

TİYATROYA GİTTİLER

İkili, sonrasında ise Dünya Tiyatrolar Günü'nde soluğu Zorlu Center'da aldı. Saraçoğlu ve Demir, aynı dizide birlikte rol aldıkları arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı tiyatro oyunu ‘Cimri’nin gösterisini izlemeye gidenler arasındaydı.

Dört kişilik arkadaş grubu ile oyunu izlemeye giden Afra ile Mert Ramazan'ın yan yana oturarak tüm bakışları üzerine topladığı görüldü.